Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Laatua ja kilpailukykyä sähköturvallisuustestauksella
    Automaattinen sähköturvallisuustesteri

    Laatua ja kilpailukykyä sähköturvallisuustestauksella

    Enervent Zehnder Oy valmistaa teknistä huippuosaamista edustavia, energiatehokkaita ilmanvaihtokoneita. Asiakastyytyväisyyden ja kilpailukyvyn takaamiseksi tuotteiden laatu halutaan varmistaa kattavalla tuotetestauksella ja tuotannon laadunvarmistuksella.

    Kattava testaus laadunvarmistuksessa

    Enervent Zehnderin IV-koneille tehdään standardien mukainen sähköturvallisuustestaus. Uuden testausjärjestelmän rungoksi valittiin Elkomen automaattinen sähköturvatesteri, jonka toiminnallisuutta saatiin laajennettua helposti myös muihin testauksiin. Sähköturvatestauksen lisäksi testerillä tehdään nyt kattava anturi- ja I/O-testaus toiminnallisuuden varmistamiseksi. Lisäksi testeri lukee tietoja IV-koneen Modbus-väylästä ja tallentaa ne tietokantaan.

    Testauksen automatisointi tehostaa tuotantoa

    IV-koneiden testausta haluttiin tehostaa ja automatisoida. Uudella testerillä kaikki testaukseen liittyvät valinnat ja asetukset tehdään ohjelmallisesti. Testaustulosten ja testiohjelmien varmistus toteutettiin pilvipohjaisella ratkaisulla, jossa testerin tietokanta synkronoidaan pilvipalvelimelle kerran minuutissa. Testauksen automatisointi nopeuttaa tuotantoa, parantaa testauksen luotettavuutta sekä mahdollistaa raportoinnin ja jäljitettävyyden.

    Testauksen helpottaminen ja nopeuttaminen

    Testaustapahtuman nopeuttamiseksi testausjärjestelmään suunniteltiin helposti ja nopeasti kiinnitettävä magneettianturi. Anturia käytetään maadoituksen jatkuvuuden mittauksessa. Magneettianturilla vältetään hidas johtimien kiinnitys testattavaan koneeseen. Piirikortin testausta halutaan myös nopeuttaa ja sitä varten testeriin suunnitellaan ja valmistetaan jigi liitäntöjen nopeaan kytkemiseen. Automatisoinnin ohella testausta pystytään tehostamaan erilaisilla adapteri- ja palettiratkaisuilla.

    ”Testauksen automatisointi nopeuttaa tuotantoa, parantaa testauksen luotettavuutta sekä mahdollistaa raportoinnin ja jäljitettävyyden.”

    Enervent Zehnder Oy

    Metsä Fibre valvomon videoseinä

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.