Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Lääketeollisuuden olosuhdevalvonta tehostui

Lääketeollisuuden olosuhdevalvonta tehostui

Lääkkeiden kehityksessä ja valmistuksessa on erityisen tärkeää, että kaikki valmistuksen ja varastoinnin aikana lääkkeisiin vaikuttaneet olosuhteet ovat tarkasti tiedossa ja tallessa. Elkome on toimittanut Orion Pharmalle tiedonkeruujärjestelmän tuotannon olosuhdevalvontaan.

Olosuhdevalvonta tärkeää lääkkeiden valmistuksessa

Elkome on toimittanut Orion Pharma Oy:lle tiedonkeruu- ja raportointijärjestelmän tuotannon olosuhdevalvontaan. Olosuhdevalvonta rakentuu useiden kymmenien valvomoasemien muodostamasta verkosta, joihin jokaiseen on liitetty hajautettujen tiedonkeruuyksiköiden avulla tarvittava määrä olosuhdevalvontamittauksia. Olosuhdevalvonnan tiedonkeruu on toteutettu Gantnerin hajautetuilla I/O-yksiköillä.  Valvomoasemat sijaitsevat eri tehtailla tuotannossa, tutkimuksessa, tuotekehityksessä ja laboratorioissa.

Tuhansia mittauspisteitä olosuhdevalvonnassa

Olosuhdevalvontajärjestelmän avulla käyttäjät voivat tarkastella valvottavien tilojen ja laitteiden hetkellisiä mittaustietoja ja mahdollisia hälytyksiä, tarkastella tilojen ja laitteiden mittaus- ja hälytyshistoriaa, muokata järjestelmäparametreja ja suorittaa laitekalibrointeja. Järjestelmässä on yhteensä tuhansia mittauspisteitä ja mitattavia suureita on yli 10 erilaista. Myös puhdastilojen partikkelimittaukset on integroitu järjestelmään.

Olosuhdevalvonta tuotannossa ja tuotekehityksessä

Orion on Suomen johtava terveydenhuoltoalan tuotteisiin erikoistunut konserni. Konsernin tulosyksikkö Orion Pharma tekee lääketutkimusta sekä kehittää, valmistaa ja markkinoi lääkkeitä. Lääkkeiden kehityksessä ja valmistuksessa on erityisen tärkeää, että kaikki valmistuksen ja varastoinnin aikana lääkkeisiin vaikuttaneet olosuhteet ovat tarkasti tiedossa ja tallessa.

Lääkkeiden kehityksessä ja valmistuksessa on erityisen tärkeää, että kaikki valmistuksen ja varastoinnin aikana lääkkeisiin vaikuttaneet olosuhteet ovat tarkasti tiedossa ja tallessa.

Orion Pharma Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.