Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » LED-seinän modulaarisuus helpottaa asennusta ja huoltoa
    Unilumin LED display

    LED-seinän modulaarisuus helpottaa asennusta ja huoltoa

    Modulaarisuuden ansiosta LED-näyttöseinä voidaan rakentaa helposti pienemmissä osissa. Toisiinsa yhdistettävät kehykset ja LED-paneelit tekevät kasaamisesta yksinkertaista sekä huollosta helppoa ja edullista.

    Modulaarinen LED-näyttöseinä

    Unilumin UPanel -sarjan paneeleista rakennettavat LED-seinät ovat Elkomen valikoiman modulaarisimmat ratkaisut. Rakenne perustuu Frame+Panel -periaatteeseen, jossa LED-seinän ”frame” eli paneelien asennuskehikko kasataan ensin. Näin pystytään varmistamaan rakenteen suoruus ja muoto ennen itse LED-paneelien asentamista. Tämä säästää aikaa ja varmistaa asennuksen onnistumisen.

    Unilumin UPanelS

    Yksinkertainen asennus

    Kehykset muodostavan keskenään ”verkon”, jossa näyttösignaali ja virransyöttö kulkevat kehyksestä toiseen ja kehyksistä paneeleihin. Kun kehikko on valmis ja asennus varmistettu, voidaan paneelit asentaa helposti edestäpäin ilman kaapelointia.

    Unilumin UPanelS frame

    Nopea ja helppo huoltaa

    Vikatilanteissa LED-paneeleihin päästään helposti käsiksi edestäpäin ja niitä voidaan irrottamista varten jopa komentaa ”hyppäämään” irti kehyksestä erityisellä huoltorannekkeella. Näin koko LED-seinärakennelmaa tai edes sen osaa ei tarvitse purkaa, vaikka seinän keskeltä olisi yksi LED-paneeli rikki.

    Unilumin UPanelS maintenance

    Kustannustehokas ratkaisu

    Kehyksien ja LED-paneelien ketjuttaminen säästää aikaa ja rahaa kaapeloinnissa. Osa paneelimalleista jopa kalibroi itsensä automaattisesti varmistaen rakenteen valmistumisen jälkeen heti parhaan mahdollisen kuvanlaadun.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.