Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Mekaniikkasuunnittelija

Mekaniikkasuunnittelija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävänä on erilaisten testauslaitteistojen mekaniikan ja kontaktointien suunnittelu.

Mekaniikkasuunnittelija, Hyvinkää

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävänä on erilaisten testauslaitteistojen mekaniikan ja kontaktointien suunnittelu.

Tehtävä edellyttää hyvää suunnitteluosaamista. Käytössämme on SolidWorks-ohjelmisto. Arvostamme myös kokoonpano-osaamista ja automaatio- tai elektroniikka-alan tuntemusta. Asiakaskontaktien hoito ja dokumentointi vaativat hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.

Teemme töitä yhdessä, joten meille on tärkeää, että jaat kanssamme samat arvot. Arvostamme asiakkaitamme ja henkilöstöämme sekä pyrimme toiminaan yrittäjähenkisesti. Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja ratkaisuista, joita tuotamme asiakkaillemme.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaativia asiakasprojekteja nykyaikaisen testaus- ja mittaustekniikan parissa.

Lisätietoja yrityksestämme löytyy sivulta www.elkome.com. Lisätietoja antaa Juhani Yrjänä 0400 625 645.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@elkome.com.


Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.