Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Mittausjärjestelmä laivan rungon liikkeiden seurantaan

Mittausjärjestelmä laivan rungon liikkeiden seurantaan

Elkome toimitti laivanrakennusteollisuuteen mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmän laivan runkorakenteiden muutosten seurantaan. Järjestelmän ansiosta mittaustietojen keruu onnistuu pitkälläkin aikavälillä, jolloin mittausdataa kertyy jopa teratavun verran.

Elkome toimitti laivanrakennusteollisuuteen mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmän laivan runkorakenteiden muutosten seurantaan. Järjestelmä kerää mittaustietoja rungon eri osissa tapahtuvista muutoksista pidemmällä aikavälillä laivan ollessa käytössä. Mittauksen anturointina käytetään venymäliuskoja ja värähtelyantureita. Mittausjärjestelmä kerää tietoa myös laivan koneautomaatiojärjestelmästä. Laivan kallistus- sekä GPS-sijaintitiedot saadaan NMEA-väylän kautta.

Elkomen toimittama mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmä perustuu Gantnerin Q-sarjan mittauslaitteisiin. Järjestelmä mahdollistaa hajautetun tiedonkeruujärjestelmän toteutuksen. Mittauslaite toimii myös loggerina puskuroiden mittaustietoja omaan sisäiseen muistiinsa. Laite toimii näin automaattisesti myös mahdollisten sähkökatkojen yhteydessä. Kaikki mittaustiedot tallennetaan DasyLab-ohjelmiston avulla mittaustietokoneelle. Tiedonkeruun aikana mittaustietoja kertyy jopa teratavun verran.

"Järjestelmän ansiosta mittaustietojen keruu onnistuu pitkälläkin aikavälillä, jolloin mittausdataa kertyy jopa teratavun verran."

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.