Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » MPI-väylämuunnin mahdollistaa SCADA-järjestelmän helpon päivityksen

MPI-väylämuunnin mahdollistaa SCADA-järjestelmän helpon päivityksen

Versowood Oy päivitti Riihimäen yksikön valvomojärjestelmiä ja valitsi Elkomen toimittamat MPI-väylämuuntimet valvomotietokoneiden liittämiseksi logiikkajärjestelmään. MPI-muuntimien avulla tietokoneet voidaan liittää automaatioon hyödyntäen tehtaan Ethernet-verkkoa.

MPI-väylämuunnin ja valvomojärjestelmä

Versowood päivitti SCADA-järjestelmän valvomotietokoneet, käyttöjärjestelmät ja Intouch SCADA-ohjelmistot uusiin versioihin. Päivityksen yhteydessä vanhoissa tietokoneissa olleet logiikkaliityntäkortit poistettiin käytöstä ja tilalle valittiin Hilscher NL 50 Ethernet-MPI-väylämuuntimet. MPI-väylämuuntimien ansiosta vanhat logiikat voidaan liittää tehtaan Ethernet-lähiverkkoon. Vanhoihin SCADA-sovelluksiin ei päivityksen yhteydessä tarvinnut tehdä muutoksia, vaan laitteiden vaihto sujui nopeasti ja helposti ilman ylimääräisiä sovellusmuutoksia.

Hilscher netLINK NL50 MPI-väylämuunnin

Hilscher netLINK NL 50-MPI on edullinen ja pienikokoinen Ethernet-MPI-väylämuunnin. Muuntimen avulla voidaan Ethernet-verkosta liittyä suoraan Siemens S7 -logiikan MPI-porttiin. Muuntimen avulla logiikkaa voidaan ohjelmoida (IBHNET-ajuri) Ethernet-verkon läpi. Myös RFC 1006 -protokollaa tukeva valvomo-ohjelmisto (WinCC) voi kommunikoida verkon kautta logiikkaan. MPI-liitännän lisäksi muuntimessa on rinnakkainen PG-portti.

Satavuotiset sahausperinteet Riihimäellä

Versowood Oy:n Riihimäen yksikkö ylläpitää alueen yli sata vuotisia sahausperinteitä. Tuotannon lähtökohtana on ensiluokkainen raakapuu. Kuusitukin sahauksen lisäksi Riihimäellä valmistetaan höylätuotteita ja jatkojalosteita. Sahatavarapaketin päädyssä oleva Verso-leima takaa sahalta lähtevän tuotteen korkean laadun.

MPI-muuntimien ansiosta vanhat logiikat voidaan liittää tehtaan Ethernet-lähiverkkoon. Vanhoihin SCADA-sovelluksiin ei päivityksen yhteydessä tarvinnut tehdä muutoksia, vaan laitteiden vaihto sujui nopeasti ja helposti ilman ylimääräisiä sovellusmuutoksia.

Hilscher NetLink MPI

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.