Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Näin varmistat tietokoneen kestävyyden ja toiminnan

Näin varmistat tietokoneen kestävyyden ja toiminnan

Kun tietokoneita käytetään teollisuudessa, niiden pitää kestää vaativia olosuhteita ja toimia luotettavasti. Tietokoneen toimintavarmuutta kriittisissä sovelluksissa voidaan lisätä yksinkertaisilla perusasioilla.

Redundanttinen virransyöttö

Virtalähteen rikkoutuminen on yksi eniten tietokoneen toiminnan seisakkeja aiheuttava osa. Vaikka teollisuustietokoneen komponenttivalinnoissa onkin kiinnitetty erityistä huomiota toimintavarmuuteen, vaativat käyttöolosuhteet ja laitteiston jatkuva käynnissä olo voivat aiheuttaa laitteistoon vikatilanteita. Teollisuustietokoneen virransyöttö voidaan varmentaa redundanttisella virtalähteellä, jossa yhden virtalähteen sijaan laitteisto toimii kahdella itsenäisesti toimivalla virtalähteellä.

Raid-kiintolevyjärjestelmä

Teollisuustietokoneen toimintavarmuutta voidaan lisätä Raid-kiintolevyjärjestelmällä. Raid-järjestelmä on kehitetty jo kymmeniä vuosia sitten, mutta perustekniikka on pysynyt samana: Kiintolevylle tallennettu tieto kirjoitetaan useammalle levylle. Jos yksi kiintolevy järjestelmästä rikkoutuu, laitteisto jatkaa edelleen toimintaansa eikä aiheuta näin tuotantokatkoa.

Tehokas jäähdytys

Tehokas prosessori ja lisäkortit tuottavat lämpöä laitekotelon sisään. Laitteiston luotettavan toiminnan takaamiseksi tämä lämpö on johdettava tehokkaasti ulos laitekotelosta. Teollisuustietokoneissa on tehokkaat tuulettimet, jotka usein on vielä kahdennettu toimintavarmuuden lisäämiseksi.

Passiivijäähdytteiset laiteratkaisut

Pienikokoiset passiivijäähdytteiset tietokoneet ovat yleistyneet monissa teollisuuden sovelluksissa. Passiivijäähdytteinen tietokone on huoltovapaa, koska laitteistossa ei ole vaihdettavia ilmansuodattimia ja tuulettimia. Laitteiston riittävä jäähdytys varmistetaan laitekotelon pinnassa olevalla riittävän laajalla jäähdytyspinta-alalla. Passiivijäähdytteinen tietokone on myös äänetön, jolloin se voidaan asentaa lähelle käyttäjää.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.