Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Paineiskujen mittaus nopealla dataloggerilla

Paineiskujen mittaus nopealla dataloggerilla

Evac Oy uudisti tiedonkeruujärjestelmäänsä ja valitsi Elkomen toimittaman nopean dataloggerin paineiskujen mittaukseen. Uusi mittausjärjestelmä soveltuu sekä tuotekehityksen laboratoriomittauksiin että asiakkaan tiloissa tehtäviin järjestelmätesteihin.

Uudet mittauslaitteet tuotekehitykseen

Evac päivitti tuotekehityksensä laboratoriota uusimalla mittauslaitteita. Erityisesti paineiskujen mittaukseen ja seurantaan Evac valitsi Elkomen toimittaman nopean dataloggeripohjaisen mittausjärjestelmän. Järjestelmä toimii tuotekehityksen laboratoriossa testauksen tiedonkeruulaitteena. Evac käyttää mittaussovelluksena DasyLab-ohjelmistoa. Paineen lisäksi järjestelmällä mitataan nesteen virtausta, pH-arvoa, pinnankorkeutta sekä äänenvoimakkuutta.

Järjestelmätestaus asiakkaan tiloissa

Uuden mittausjärjestelmän tuli toimia myös itsenäisenä dataloggerina Evacin järjestelmien testauksessa asiakkaan tiloissa normaalin käytön aikana. Tähän tarkoitukseen Elkomen mittausratkaisu sopi täydellisesti, sillä laite toimii nopeana mittauslaitteena sekä itsenäisenä dataloggerina. Antureina järjestelmätestauksessa käytetään mA-viestillä liitettäviä paineantureita. Dataloggeri kerää laitteiden käyttöön liittyvää mittausdataa omaan muistiinsa, joka jälkikäteen siirretään tietokoneelle analyysiä varten.

Ympäristöystävällistä teknologiaa jätevedenkäsittelyyn

Evac Oy on kansainvälinen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi ympäristöystävällisiä jätteiden ja jätevesien keräily- ja käsittelyjärjestelmiä sekä puhtaan veden tuotantojärjestelmiä laiva-, offshore- ja rakennusteollisuuksille. Evacin ratkaisut minimoivat makean veden käytön WC:n huuhtelussa ja antavat täyden vapauden putkistojen suunnittelussa. Lisäksi harmaan veden uudelleenkäyttö vähentää rakennuksien vedenkulutusta.

"Uuden mittausjärjestelmän tuli toimia myös itsenäisenä dataloggerina Evacin järjestelmien testauksessa asiakkaan tiloissa normaalin käytön aikana. Tähän tarkoitukseen Elkomen mittausratkaisu sopi täydellisesti, sillä laite toimii nopeana mittauslaitteena sekä itsenäisenä dataloggerina."

Evac Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.