Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Palvelut » Ohjelmistokehitys

    Ohjelmistokehitys

    Suunnittelemme ja valmistamme ohjelmistoja asiakkaiden erityistarpeisiin. Jos etsit apua räätälöidyn sovelluksen suunnitteluun ja ohjelmointiin, Elkome on kumppanisi ohjelmistoprojektin toteutuksessa.

    Asiakaskohtaiset ohjelmistot

    Suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisia ohjelmistoja. Autamme ohjelmiston suunnittelussa, määrittelyssä sekä toteutuksessa. Onnistuneen ohjelmistoprojektin tuloksena saat tarpeitasi vastaavan ratkaisun kustannustehokkaasti ja suunnitellussa projektiaikataulussa. Huolehdimme myös toteutetun järjestelmän ylläpidosta ja jatkokehityksestä tulevaisuuden tarpeitasi varten.

    Voimmeko olla avuksi ohjelmistokehityshankkeessasi?

    Tuotannon digitalisointi ja LEAN

    Suunnittelemme ja valmistamme LEAN-toimintamallia tukevia ohjelmistoja tuotannon ja toiminnan tehostamiseen. Ohjelmistojemme avulla asiakkaamme ovat saaneet ryhtiä ja järjestystä tuotantoon. Ohjelmistojen avulla saat tunnuslukuja prosessien toimivuudesta, poistat turhaa hukkaa ja saat työkaluja toimintasi jatkuvaan parantamiseen.

    Haluatko kuulla lisää LEAN-ohjelmistoistamme?

    Modernit ratkaisut ohjelmistokehitykseen

    Laiteriippumattomat web-sovellukset

    Web-sovellukset ovat nykyaikainen tapa toteuttaa laitteisto- ja käyttöjärjestelmäriippumattomia ohjelmistoja. Web-sovellus toimii päätelaitteessa internet-selaimella, minkä takia erillisiä client-ohjelmistoja ei tarvitse käyttäjille asentaa. Itse sovellus pyörii erillisellä palvelintietokoneella tai pilvipalvelimella, joka mahdollistaa sovelluksen käytön helposti ja turvallisesti mistä tahansa Internetin kautta.

    Mobiilisovellukset älylaitteille

    Mobiilisovellus on älypuhelimelle tai tablet-tietokoneelle suunniteltu ohjelmisto. Monet käyttävät älylaitteilla mieluummin mobiilisovellusta kuin laitteen selaimella toimivaa web-applikaatiota. Mobiilisovellus on käyttäjälle helppo, sillä se toimii tarvittaessa päätelaitteessa taustalla, eikä vaadi selaimen käyttöä. Olemme toteuttaneet mobiilisovelluksia sekä Android- että iOS-järjestelmiin.

    Ohjelmistoratkaisuja teollisuuden eri tarpeisiin

    Tiedonkeruu ja tallennus

    Olemme toteuttaneet lukuisia tiedonkeruusovelluksia ja IoT-järjestelmiä. Hallitsemme anturoinnin ja liitynnät tuotannon järjestelmiin sekä langattomat tiedonsiirtotekniikat ja pilvipalvelut tietojen tallennukseen.

    Visualisointi ja raportointi

    IoT-järjestelmiin kerätty ja tallennettu tieto pitää jakaa ja esittää sitä tarvitseville henkilöille reaaliaikaisesti ja havainnollisesti. Olemme toteuttaneet käyttöliittymä- ja infonäyttösovelluksia datan visualisointiin ja tulosten raportointiin.

    Laiteohjaukset

    Osana tuotekehitys- ja järjestelmäprojekteja vastaamme laiteohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Konenäkö, tekoäly ja IoT-ratkaisut vaativat erityistä sovelluskohtaista ohjelmisto-osaamista ja tietotekniikan tuntemusta.

    Laadunhallinnan ohjelmistot

    Olemme kehittäneet ohjelmistoratkaisuja tuotetestauksen ja laadunhallinnan tarpeisiin. Ratkaisujemme avulla asiakkaamme ovat parantaneet valmistamiensa tuotteiden elinkaarenhallintaa, laatua ja jäljitettävyyttä.

    Testausohjelmistot

    Tuotetestauksen ja testausautomaation erikoisosaamistamme ovat automaattiset testausjärjestelmät, joiden ohjelmistoratkaisuna toimii omaa sovelluskehitystämme olevat sekvenssipohjaiset testausohjelmistot.

    Tuotannon ohjelmistot

    Olemme suunnitelleet ohjelmistoja tuotannon tehokkuudenseurantaan (OEE / KNL) ja toiminnan kehittämiseen. Asiakastarpeista on syntynyt kattava valikoima LEAN-työkaluja toiminnan tehostamiseen ja digitalisoimiseen.

    Vahva osaaminen ja kokemus lukuisista ohjelmistokehitysprojekteista

    Microsoft Gold Certified Partner

    Elkome on Microsoftin sertifioima Gold-tason partneri. Erityisosaamistamme ovat ohjelmistokehitys ja tietokannat.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.