Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Palvelut » Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys

Suunnittelemme ja valmistamme ohjelmistoja asiakkaiden erityistarpeisiin. Jos etsit apua räätälöidyn sovelluksen suunnitteluun ja ohjelmointiin, Elkome on kumppanisi ohjelmistoprojektin toteutuksessa.

LEAN-työkalut toiminnan kehittämiseen

Suunnittelemme ja valmistamme LEAN-toimintamallia tukevia ohjelmistoja toiminnan tehostamiseen. Työkalujen avulla asiakkaamme ovat saaneet ryhtiä ja järjestystä tuotantoon. Ohjelmistojen avulla saat tunnuslukuja prosessien toimivuudesta, poistat turhaa hukkaa ja saat työkaluja toimintasi jatkuvaan parantamiseen.

Asiakaskohtaiset ohjelmistoprojektit

Autamme asiakkaita järjestelmän vaatimusmäärittelyn tekemisessä sekä ohjelmiston toteutuksessa. Onnistuneen ohjelmistoprojektin tuloksena saat tarpeitasi vastaavan ratkaisun kustannustehokkaasti ja suunnitellussa projektiaikataulussa. Huolehdimme myös toteutetun järjestelmän ylläpidosta ja jatkokehityksestä tulevaisuuden tarpeitasi varten.

Windows-osaaminen ja työkalut

Olemme Microsoftin kumppani ja osaamisalueemme ovat ohjelmistokehitys  ja tietokannat. Windows-ohjelmoinnissa jokapäiväisiä työkaluja ovat C++ ja C#. Lisäksi olemme toteuttaneet projekteja Qt-, VB- ja Java-työkaluilla. Hallitsemme myös UnrealScript,  ActionScript, JavaScript, jQuery, HTML, CSS, PHP, Python, Visual Studio ja .Net Framework -ympäristöt. Tunnemme hyvin myös Microsoftin ohjelmistotuotteet, kuten Windows-käyttöjärjestelmät ja Office-tuotteet. Tietokannoista hallitsemme erittäin hyvin Microsoft SQL -tietokannat ja niiden käytön. Tuttuja ovat myös mySQL ja muut tietokantaohjelmistot.

Mobiilisovellukset

Mobiilisovelluksen avulla käyttäjä saa reaaliaikaisen yhteyden järjestelmään omalla älypuhelimella. Mobiililaitteelle tehty sovellus on käyttäjälle helpompi vaihtoehto kuin selainpohjainen järjestelmä. Mobiilisovellus on aina käytössäsi. Et tarvitse ylimääräisiä laitteita päästäksesi järjestelmääsi, sillä puhelin on sinulla varmasti aina mukana. Olemme toteuttaneet mobiilijärjestelmiä sekä Android- että iOS-laitealustoille.

Labview- ja TestStand-sovellukset

Valmistamme mittaus- ja testausohjelmistoja LabView- ja TestStand-ohjelmistoilla. Olemme toteuttaneet Labview:llä sovelluksia yksinkertaisesta muutaman mittauskanavan ohjelmistosta vaativiin testausjärjestelmiin. Sovellussuunnittelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavat tuki- ja koulutuspalvelut sovellusten käyttöön ja ylläpitoon. Olemme käyttäneet Labview- ja Teststand-ohjelmistoja niiden ensimmäisistä versioista lähtien ja tunnemme näiden työkalujen vahvuudet ja rajoitukset.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.