Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Palvelut » Sopimusvalmistus

Sopimusvalmistus

Tarjoamme sopimusvalmistusta kone- ja laitevalmistajille sekä järjestelmätoimittajille. Teemme sähkömekaanista kokoonpanoa asiakkaan tarpeiden mukaan pienistä ohjauskoteloista vaativiin järjestelmäkokonaisuuksiin.

Sähkö- ja automaatiokeskukset

Tarjoamme sähkö- ja automaatiokeskusten sopimusvalmistusta kone- ja laitevalmistajille. Ulkoistettu sopimusvalmistus mahdollistaa asiakkaan omien resurssien kohdentamisen päätuotteen suunnitteluun ja tuotekehitykseen. Autamme asiakkaita myös kausiluonteisten kuormituspiikkien tasauksessa. Teettämällä osan työstä sopimusvalmistuksena varmistat omien resurssien riittävyyden, etkä joudu palkkaamaan lisää henkilökuntaa.

Tietokoneiden kokoonpano

Valmistamme asiakaskohtaisiin tarpeisiin räätälöityjä teollisuustietokoneita. Omalla laitekasauksella takaamme tuotteiden korkean laadun sekä nopeat ja joustavat toimitukset. Vastaamme myös asiakaskohtaisista ohjelmistoasennuksista. Toimitamme tietokoneet käyttövalmiina sisältäen tarpeen mukaan räätälöidyn käyttöjärjestelmän sekä asiakkaan omat sovellukset. Asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia itse aikaa ja resursseja kuluttavista asennuksista, vaan laitteet voidaan toimittaa suoraan käyttökohteeseen.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.