Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Palvelut » Tuotesuunnittelu ja järjestelmäsuunnittelu

    Tuotesuunnittelu ja järjestelmäsuunnittelu

    Kun valmista ratkaisua ei löydy, suunnittelemme sen tarvittaessa alusta alkaen. Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Autamme tuotekehityksessä ja järjestelmän suunnittelussa. Tuotteistamme ratkaisuja, jotka täyttävät vaatimuksenne.

    Tuotesuunnittelu

    Tuotteen suunnittelu ei aina ole mittava tuotekehitysprojekti, vaan tarvetta vastaavan ratkaisun pystyy suunnittelemaan joskus yllättävänkin helposti. Suunnittelu vaatii kuitenkin kokemusta erilaisista tuotesuunnitteluprojekteista, joista saatujen oppien ja ideoiden avulla uuden tuotteen suunnittelu onnistuu nopeasti ja helposti. Teollisen muotoilun avulla onnistumme luomaan tuotteesta toiminnallisia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia.

    Onko sinulla tarvetta erikoistuotteen suunnitteluun?

    Järjestelmäsuunnittelu

    Järjestelmät koostuvat useista tuotteista, joiden pitää toimia yhdessä halutulla tavalla. Järjestelmän toiminnallisuuden lisäksi kokonaisuus vaatii ymmärrystä myös mekaanisista ja sähköisistä ratkaisuista. Järjestelmän toiminnallisuus ja älykkyys mahdollistetaan osaavalla automaatio- ja ohjelmistosuunnittelulla. Olemme toteuttaneet satoja järjestelmäprojekteja liittyen teollisuuden tietotekniikkaan sekä tuotannon ja laadunvarmistuksen tarpeisiin.

    Tarvitsetko apua järjestelmäsuunnittelussa?

    Onnistunut suunnitelma vaatii monen ammattilaisen yhteistyötä.

    Tuotekehitys

    Autamme asiakkaitemme uusien tuotteiden kehityksessä sekä nykyisten ratkaisujen parantamisessa. Tuotesuunnittelun lisäksi tuotekehityksessä huomioidaan tuotteeseen liittyvät tukipalvelut sekä elinkaaren hallinta. Suunniteltava tuote voi olla kokonainen laitteisto tai pienempi osakokonaisuus.

    Teollinen muotoilu

    Teollisen muotoilun avulla tuotteesta suunnitellaan entistä parempia niin ulkoasultaan, toiminnallisuudeltaan kuin käytettävyydeltään. Teollisen muotoilun avulla parannetaan myös tuotteen valmistettavuutta sekä kehitetään siihen liittyvää palvelukonseptia.

    Mekaniikkasuunnittelu

    Mekaniikkasuunnittelun tarkoituksena on luoda tuoteideasta fyysinen tuote sekä kehittää ratkaisuja, miten ja mistä materiaaleista tuote valmistetaan. Suunnittelija optimoi toteutusvaihtoehtoja  toiminnallisuuden, turvallisuuden ja kustannusten näkökulmasta.

    Sähkösuunnittelu

    Tuotteiden ja järjestelmien sähköturvallisuuden varmistamiseksi sähkösuunnittelussa tulee tuntea alan uusimmat standardit ja vaatimukset. Nykyaikaisilla työkaluilla varmistamme onnistuneen suunnitelman myös komponenttien saatavuuden ja kustannusten osalta.

    Automaatiosuunnittelu

    Olemme erikoistuneet koneautomaatioon osana tuotekehitystä tai järjestelmäsuunnittelua. Hallitsemme ohjelmoitavat logiikat, taajuusmuuttajakäytöt, instrumentoinnin, käyttöliittymät ja valvomot. Osaava automaatiosuunnittelumme takaa projektin onnistuneen toteutuksen.

    Ohjelmistosuunnittelu

    Yhä useammissa teollisuuden koneissa logiikkaohjelmoinnin lisäksi tarvitaan monimutkaisempien toiminnallisuuksien ohjelmointia. Konenäkö, tekoäly ja IoT-ratkaisut vaativat tietotekniikan erikoisosaamista sekä erityistä sovelluskohtaista ohjelmisto-osaamista.
    Lue lisää ohjelmistokehityksestämme >>

    Parhaat ratkaisut löytyvät ideoimalla yhdessä asiakkaan kanssa.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.