Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Panssariajoneuvon tuotekehityksen mittaukset

Panssariajoneuvon tuotekehityksen mittaukset

Elkome toimitti Protolab Oy:lle modulaarisen mittausjärjestelmän panssariajoneuvon tuotekehitykseen ja testaukseen. Q.Station toimii nopeana reaaliaikaisena tiedonkeruulaitteena sekä dataloggerina pidempiaikaisissa mittauksissa.

Modulaarista mittausjärjestelmää on helppo laajentaa

Gantner Q.Station on modulaarinen mittausjärjestelmä, joka sisältää keskusyksikön lisäksi tarvittavan määrän Q.Bloxx I/O-moduuleita. Protolab hankki ensimmäisessä vaiheessa kuusi I/O-moduulia 48 anturin mittaustarpeeseen. I/O-moduleilla mitataan lämpötiloja sekä V- ja mA-viestejä.

Soveltuvuus nopeaan tiedonkeruuseen ja ajoneuvomittauksiin

Tärkeä kriteeri mittausjärjestelmän valinnassa oli soveltuvuus erilaisiin mittaustarpeisiin. ”Mittauslaitteiston valintaan vaikutti laajennettavuus, tuki IEPE-antureille sekä liitetävyys CAN- ja GPS-laitteisiin”, kertoi Protolabin toimitusjohtaja Riku Lehtonen. ”Samaa mittausjärjestelmää haluttiin käyttää myös nopeiden dynaamisten ilmiöiden mittauksissa sekä pidempiaikaisessa tiedonkeruussa.”

Protolab panostaa tuotekehitykseen

Protolab on erikoistunut sotilasajoneuvojen ja -alusten tuotekehitykseen sekä niiden suojauksien ja ominaisuuksien parantamiseen. Protolab pystyy tarjoamaan koko tuotekehityksen laitteiston suunnittelusta protovalmistukseen ja tuotantoon saakka.

”Mittauslaitteiston valintaan vaikutti laajennettavuus, tuki IEPE-antureille sekä liitetävyys CAN- ja GPS-laitteisiin. Samaa mittausjärjestelmää haluttiin käyttää myös nopeiden dynaamisten ilmiöiden mittauksissa sekä pidempiaikaisessa tiedonkeruussa.”

Riku Lehtonen - Protolab Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.