Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Pienikokoinen teollisuustietokone levyntyöstökoneen ohjaimena

Pienikokoinen teollisuustietokone levyntyöstökoneen ohjaimena

Prima Powerin historia ulottuu aina 70-luvulle ja se on yksi levyntyöstön pioneereja maailmassa. Prima Powerin laaja tuotevalikoima kattaa laajasti eri levyntyöstömenetelmät lävistyksestä aina 3D-laserleikkuuseen ja -hitsaukseen. Suomessa Prima Power toimii Kauhavalla ja globaalisti jokaisella mantereella.

Järjestelmän ytimenä pienikokoinen teollisuustietokone

Prima Power valitsi Tulus® Power Processing -ohjelmiston ytimeksi Elkomen toimittaman pienikokoisen passiivijäähdytteisen teollisuustietokoneen. Valinnan perusteina oli laitteen hinta, suorituskyky, fyysinen koko sekä pitkä saatavuus ja elinkaari. ”Koneen graafinen suorituskyky yllätti positiivisesti. Se on selkeästi parempi kuin Atom-pohjaisissa saman hintaluokan koneissa on totuttu näkemään” - Tuotekehitysinsinööri  Esa Sippola, Prima Power.

Toimittajayhteistyö tehostaa prosessia

Itse teollisuustietokone on vain osa prosessia ja toimittajan rooli on auttaa kaikessa logistiikkaan liittyvissä haasteissa. Prima Powerin ja Elkomen välisen toimitussopimuksen avulla kaikki palikat saatiin kohdalleen, jolloin hankinnat ja varaosatarpeet menevät toimitukseen noin vuorokaudessa.  ”Elkomen kanssa on ilo asioida. Asiat hoituivat nopeasti, paikan päällä ja toimitussopimuksen avulla saatiin toimitusajat painettua todella alas. Tämä vähentää oman varastoinnin tarvetta ja painetta ongelmatilanteissa.” - Ostaja Mika Passi, Prima Power.

Työkalu tehokkaaseen valmistuksenhallintaan

Tulus® Power Processing on Prima Powerin ohjelmistotuote, jolla hallitaan koko tuotantoprosessia tilauksesta, tuoterakenteesta, ohjelmoinnista ja koneen kuormituksesta aina valmiiseen tuotteeseen ja tuotannon raportointiin saakka. Kappaleet voidaan reitittää haluttuihin työvaiheisiin, eli voidaan itse määrittää, missä järjestyksessä valmistus etenee. Tuotannon tila ja työvaiheet ovat koko ajan tiedossa, tehden tuotannosta läpinäkyvää ja helpommin hallittavaa. Power Processing tarjoaa myös rajapinnan muiden toimittajien järjestelmiin, esimerkiksi ERP-järjestelmään, jolloin tilaukset ja raportointi hoituvat automaattisesti ns. ylemmältä taholta.

27.10.2014

 

”Elkomen kanssa on ilo asioida. Asiat hoituivat nopeasti, paikan päällä ja toimitussopimuksen avulla saatiin toimitusajat painettua todella alas. Tämä vähentää oman varastoinnin tarvetta ja painetta ongelmatilanteissa.”

Mika Passi - Prima Power

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.