Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Räätälöidyt PC-ratkaisut digitalisointiprojekteihin

Räätälöidyt PC-ratkaisut digitalisointiprojekteihin

Elkome on tehnyt pitkään yhteistyötä ja tuotekehitystä Puolustusvoimien kanssa. Yksi projekteista on räätälöityjen 2U-korkeiden teollisuustietokoneiden toimittaminen Puolustusvoimien digitalisointiprojekteihin.

Räätälöity erikoiskokoonpano

Lähtökohta tietokoneiden toimitukseen oli haastava. Laitteistolle oli julkisessa kilpailutuksessa määritelty erittäin tarkasti kaikki tekniset ominaisuudet, joista ei voitu tinkiä. Tämä asetti riman korkealle innovatiivisuuden suhteen, jotta kaikki vaadittu saatiin sopimaan 2U-kotelon rajoitettuun tilaan. Myös laitteiston mitat ja alhainen äänenvoimakkuus asettivat omat haasteensa. Ilmankierto suodatuksineen ja muu tekninen korkea vaatimustaso pyyhkivät pöydältä valmiit kaupalliset ratkaisut jo alkumetreillä.

Hinnoittelu julkisessa tarjouskilpailussa

No mitä laitteisto saa maksaa? -Halvin tarjous voittaa. Julkisen kilpailutuksen maailma on julma hinnoittelun suhteen. Laitteistoa määriteltäessä pitää luottaa valittuihin komponenttitoimittajiin, että kovassakin hintapaineessa saadaan tuotettua laadukas lopputulos. Tässä Elkomen pitkäjänteinen tehdasyhteistyö on arvossaan ja tuotti tulokseksi kilpailukykyisen ratkaisun. Elkomen tarjous julkisessa kilpailutuksessa oli ylivoimaisesti edullisin.

Tuotteiden saatavuus usean vuoden ajan

Toimitukset jakaantuivat usean vuoden ajalle. Tämäkin tarkoitti sitä, että hinnaltaan halvimpia komponentteja ei voitu käyttää, vaan määrityksessä piti huomioida myös tuotteen elinkaari. Kaikissa toimituksissa laitteistojen tuli olla täsmälleen identtisiä, eikä vastaavia komponentteja voitu käyttää. Tässäkin tapauksessa oikeiden toimittajien valinta ja pitkäjänteinen tehdasyhteistyö korostuivat. Elkomen myynnille PC-järjestelmien suunnittelu ja määrittely ovat rutiinia.

Tavoitteena laadukas ja kestävä kokonaisuus

No toimiko laitteisto, kun halvalla saatiin? -Tottakai toimi. Elkome on erittäin ylpeä siitä, että toimituksissa ei ole ollut laatuongelmia. Elkome käyttää valmistamissaan tietokoneissa vain maailmalla tunnettujen, laadukkaiden valmistajien komponentteja. Valmistus- ja laadunvarmistusprosessimme takaa, että tuote vastaa asiakkaan vaatimuksia. Puolustusvoimat on ollut erittäin tyytyväinen Elkomen toimittaman laitteiston toimintavarmuuteen, designiin, käyttöergonomiaan ja laajennettavuuteen eri asennuskohteissa.

Elkome on erittäin ylpeä siitä, että toimituksissa ei ole ollut laatuongelmia. Valmistus- ja laadunvarmistusprosessimme takaavat, että tuote vastaa asiakkaan vaatimuksia.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.