Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


















    Elkome » Raidevaihteen liikkeiden mittaus langattomilla antureilla

    Raidevaihteen liikkeiden mittaus langattomilla antureilla

    Kiwa Inspectan asiakasprojektiin tarvittiin langaton etävalvottava mittausjärjestelmä, jonka avulla voitiin seurata ratavaihteen liikkumista ja tärinää junan kulkiessa vaihteen läpi.

    Mittausjärjestelmän suunnittelu ja toteutus

    Elkome suunnitteli yhteistyössä Kiwa Inspectan kanssa mittausjärjestelmän, jolla pystyttiin seuraamaan rataverkossa olevien vaihteiden toimintaa ja käyttäytymistä eri vuodenaikoina. Mittausjärjestelmä perustui BeanAirin langattomiin kiihtyvyysantureihin, joiden mittaustuloksista voitiin arvioida ratavaihteen liikkeitä. Anturit lähettävät mittaustietoja langattomasti reitittimen kautta mittaustietokoneeseen. Mittaustietokoneeseen asennettu BeanScape-ohjelmisto vastaanottaa ja tallentaa tiedot myöhempää analysointia varten.

    .
    Tietoturvallinen etäyhteys mittausjärjestelmään

    Mittaustietokone ja langaton reititin on asennettu sääsuojattuun laitekaappiin vaihteen läheisyyteen. Suomen vaativat ympäristöolosuhteet asettivat erityisiä vaatimuksia laitteiden kestävyyteen. Mittaustietojen tarkastelua ja keräämistä varten kohteeseen piti saada etäyhteys matkapuhelinverkon kautta. Etäyhteys mittausjärjestelmään toteutettiin Secomean tietoturvallisella etäyhteysratkaisulla.

    Kiwa Inspecta on Pohjois-Euroopan johtava tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.