Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Rakenteiden kestävyysmittauksia hajautetulla mittausjärjestelmällä

    Rakenteiden kestävyysmittauksia hajautetulla mittausjärjestelmällä

    Sillanrakennustyömaiden mittaukset ovat usein haasteellisia niin olosuhteiden, aikataulujen kuin myös mittaustarkkuuksien suhteen. EHP Environment Oy hyödyntää siltojen koekuormitusmittauksissa Gantner Q-Station ja Q.Bloxx -mittausjärjestelmää sen joustavuuden ja erinomaisen mittaustarkkuuden ansiosta.

    Soveltuvuus eri mittaustarpeisiin

    Gantnerin Q.Station-mittauslaitteesta ja Q.Bloxx-mittausyksiköistä muodostuva hajautettu mittausjärjestelmä on joustava ratkaisu vaihteleviin mittaustarpeisiin. Esimerkiksi siltojen koekuormitusmittauksissa käytetään kiihtyvyysantureita värähtelyjen mittaukseen, venymäliuskoja siltapalkkien ja muiden rakenneosien jännitystilan mittaamiseen sekä LVDT-antureita siirtymän mittaukseen. Q.Bloxx-mittausyksiköitä on helppo vaihtaa järjestelmään eri mittaustarpeiden mukaisesti.

    Hajautettavuus helpottaa asennuksia

    Siltakohteet ovat usein haastavia asennusympäristöjä mittausjärjestelmälle. Etäisyydet ovat pitkiä ja anturit sijoitettu vaikeasti kaapeloitaviin paikkoihin. Gantnerin mittausjärjestelmän hajautettavuus helpottaa asennusta ja varmistaa mittaustarkkuuden myös vaikeimmissa kohteissa. Q.Bloxx-mittausyksiköt sijoitetaan lähelle antureita, jolloin varmistutaan myös mittaustarkkuudesta. Sekä käyttöjännite että mittaussignaali viedään yhdellä kaapelilla mittausyksikölle.

     

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.