Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Infrastruktuuri

Infrastruktuuri

Elkome toimittaa laite- ja järjestelmäratkaisuja älykkäiden kaupunkien ja infrastruktuurin rakentamiseen. Ratkaisujamme hyödynnetään liikenteen, rakentamisen, kiinteistöjen, vesihuollon ja energiantuotannon järjestelmissä.

Maaperän ja rakenteiden valvonta

Yhteiskuntaamme rakennetaan ja uudistetaan jatkuvasti. Uusissa projekteissa rakennetaan aina syvemmälle maan sisään tai korkeammalle kohti taivasta. Tämä asettaa haasteita geoteknisille mittauksille rakentamisen aikana sekä sen jälkeen. Ihmisten turvallisuuden ja omaisuuden suojaamisen vuoksi kaivoksia, tunneleita ja maarakenteita on valvottava entistä tarkemmin.

Vesijohtoverkoston valvonta

Elkome toimittaa ratkaisuja vesijohto- ja jätevesiverkoston kunnossapitoon, valvontaan ja paineensäädön optimointiin.

Hajautettujen kohteiden valvonta

Toimitamme valvomoratkaisuja liikenteenohjaukseen, energiantuotantoon sekä turvallisuusalalle. Valvomojärjestelmien avulla visualisoidaan infran toimintaa, parannetaan tilannekuvaa ja varmistetaan turvallisuutta.

Julkinen tiedottaminen ja opastus

Toimitamme infojärjestelmiä opastukseen ja tiedottamiseen. Järjestelmiä käytetään julkisen liikenteen asemilla ja pysäkeillä, terveydenhuollossa, kauppakeskuksissa sekä paikoissa, jossa tietoa pitää helposti ja nopeasti jakaa suurille ihmismäärille.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.