Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Infrastruktuuri » Julkinen tiedottaminen ja opastus

Julkinen tiedottaminen ja opastus

Elkome toimittaa infojärjestelmiä opastukseen ja tiedottamiseen. Järjestelmiä käytetään julkisen liikenteen asemilla ja pysäkeillä, terveydenhuollossa, kauppakeskuksissa sekä paikoissa, joissa tietoa pitää helposti ja nopeasti jakaa suurille ihmismäärille.

Infonäyttöjärjestelmät

Toimivan infrastruktuurin kannalta on tärkeää, että julkisissa kohteissa suuria ihmismääriä opastetaan toimimaan ja heille tiedotetaan tehokkaasti eri asioista. Infonäyttöjen avulla opastus ja tiedottaminen onnistuu helposti ja tehokkaasti. Infonäyttöjä näkyy nykyään kaikkialla niin sisätiloissa kuin ulkokäytössä. Suomessa vaativat ympäristöolosuhteet asettavat haasteita, joihin Elkomen infojärjestelmät tarjoavat ratkaisun.

Interaktiiviset järjestelmät

Interaktiivisella infojärjestelmällä käyttäjä pystyy itse valitsemaan, millaista tietoa tai palvelua hän haluaa saada. Elkomen infokioskit ja palveluautomaatit ovat kustannustehokas ratkaisu asiakaspalvelun ja tiedottamisen tehostamiseen. Elkome toimittaa järjestelmiin tarvittavat laitteistot ja ohjelmistot asiakastarpeeseen suunniteltuna ja valmistettuna.

Itsepalveluautomaatit

Elkome suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä ja toiminnallisuuksiltaan monipuolisia itsepalveluautomaatteja asiakaskohtaisiin tarpeisiin. Modulaarisuuden ansiosta laitteiden muokkaus uusiin käyttötarpeisiin on helppoa. Vakioitu mekaniikka tuo säästöjä valmistuskustannuksiin. Itsepalvelupäätteissä käyttökokemus on erittäin tärkeää: jos laite ei toimi kunnolla, on koko tuotteen idea käyttötarkoituksessa pilalla.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.