Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Infrastruktuuri » Maaperän ja rakenteiden valvonta

Maaperän ja rakenteiden valvonta

Yhteiskuntaamme rakennetaan ja uudistetaan jatkuvasti. Uusissa projekteissa rakennetaan aina syvemmälle maan sisään tai korkeammalle kohti taivasta. Tämä asettaa haasteita geoteknisille mittauksille rakentamisen aikana sekä sen jälkeen.

Geotekniset anturit

Geoteknisiä antureita käytetään maanrakentamisessa sekä rakennusten, siltojen, patojen, tunneleiden sekä kaivosten valvonnassa ja suojauksessa. Antureilla mitataan painetta, voimaa, venymää tai lämpötilaa. Toimitamme myös inklinometrejä ja tilt-antureita kallistuskulman mittaamiseen, paineantureita pohjaveden ja huokosveden mittaukseen, extensiometrejä maaperän siirtymän ja painuman mittaukseen sekä halkeama-antureita kallion ja betonirakenteiden halkeaman mittaamiseen.

Langaton sensoriverkko

BeanAir on langattomaan sensoriverkkoon pohjautuva mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmä. Yleiskäyttöisten lähetinyksiköiden ja Elkomen laajan anturivalikoiman ansiosta järjestelmä soveltuu erinomaisesti geoteknisiin mittauksiin, kuten halkeamien käyttäytymisen seurantaan venymäliuska-antureilla tai maanpaineen muutoksien seurantaan paineantureilla.

Dataloggerit tiedonkeruulaitteina

Dataloggerit ovat itsenäisiä mittauslaitteita, jotka on helppo jättää kohteeseen keräämään tietoa. Sisäisen akun ja tallennustilan ansiosta tiedonkeruuseen ei tarvita erillistä tietokonetta. Dataloggeriin voidaan usein ottaa etäyhteys, jolloin mittaustietojen tarkastelu ja seuranta onnistuu esimerkiksi webbiselaimella. Elkomella on laaja valikoima dataloggereita erilaisten suureiden mittaukseen, myös erityisesti geoteknisiin mittauksiin tarkoitettuja malleja.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.