Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Infrastruktuuri » Vesijohtoverkoston valvonta

Vesijohtoverkoston valvonta

Elkome toimittaa ratkaisuja vesijohto- ja jätevesiverkoston kunnossapitoon, valvontaan ja paineensäädön optimointiin.

Verkostopaineen säätö ja optimointi

I2O Water on vesilaitoksille kehitetty verkostopaineen mittaus- ja optimointijärjestelmä. I2O Water -järjestelmällä voi havaita alueittain liian matalat tai korkeat verkostopaineet, seurata painevaihteluita eri vuorokaudenaikoina ja tunnistaa vedenkäyttöön liittyviä ongelmatilanteita. I2O-järjestelmän avulla vähennetään putkistovuotoja, pidennetään verkoston käyttöikää ja saavutetaan energiasäästöjä vedenjakelussa.

Painevaihteluiden mittaus ja valvonta

Paineloggereilla voidaan paikallistaa vesijohtoverkoston painehäviöitä ja selvittää niiden syitä. Paineloggerit toimivat ilman ulkoista apujännitettä, joten ne on helppo sijoittaa ja asentaa eri puolille vesijohtoverkostoa.

Hajuhaittojen paikallistaminen ja seuranta

Jätevesiviemäreiden ja -kaivojen aiheuttamia hajuhaittoja voidaan paikallistaa ja seurata kaasuloggerien avulla. Kaasuloggerilla mitataan rikkivetykaasun (H2S) pitoisuutta ongelmakohteen läheisyydessä. Mittaustietojen avulla saadaan pidemmältä ajalta varmaa tietoa, miten hajut kulkeutuvat verkostossa, kuinka korkeita H2S-pitoisuudet ovat ja kuinka usein hajuhaittoja esiintyy.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.