Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Järjestelmätoimittajat

    Järjestelmätoimittajat

    Toimimme laitetason yhteistyökumppanina järjestelmätoimittajien ja ohjelmistotalojen kanssa. Toimitamme laiteratkaisuja teollisuuden tietotekniikkaan sekä IoT-järjestelmiin ja tarjoamme niihin logistiikka-, huolto- ja ylläpitopalveluita.

    Tietotekniikka osana järjestelmää

    Järjestelmätoimittajat ja ohjelmistotalot hyödyntävät laajaa tietotekniikan tuotevalikoimaamme osana omia järjestelmiään. Ratkaisujemme avulla asiakkaat voivat keskittyä oman järjestelmänsä kehittämiseen. Otamme laitepartnerina vastuun tuotteiden logistiikasta, huollosta ja ylläpidosta. Toimimme osana asiakkaittemme arvoketjua järjestelmän tai projektin toteutuksessa.

    IoT-tiedonkeruu ja tietoliikenne

    Toimitamme tietoliikenne- ja gateway-ratkaisuja IoT-järjestelmien toteutukseen. Usein IoT-järjestelmiin tarvittu data löytyy olemassa olevista automaatio- ja tietojärjestelmistä. Haasteeksi muodostuu kuitenkin pääsy suljettuihin tehdasjärjestelmiin ja kommunikointi automaatiomaailman protokollien kanssa. Toimitamme reititin- ja gateway-ratkaisuja näihin tarpeisiin ja autamme OT/IT-integrointiin liittyvissä ongelmissa.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.