Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Julkiset palvelut ja kaupan ala

    Julkiset palvelut ja kaupan ala

    Elkome toimittaa digitaalisia viestinnän ja asiakaspalvelun ratkaisuja julkisten palvelujen sekä kaupan alan tarpeisiin. Ratkaisujemme avulla parannetaan asiakaspalvelua, tehostetaan päivittäistä toimintaa sekä erottaudutaan kilpailijoista.

    Terveydenhuolto ja hyvinvointipalvelut

    Elkome toimittaa tietotekniikan erikoisratkaisuja terveydenhuoltoon sekä lääkinnällisten laitteiden valmistajille. Ilmoittautumispäätteillä ja infonäytöillä tehostetaan asiakasvirtojen ohjausta sekä parannetaan asiakaspalvelua. Medical-hyväksytyt tietokoneet on tarkoitettu käytettäväksi potilasalueella terveydenhuollon sovelluksissa ja järjestelmissä.

    Elkome - Ratkaisut terveydenhuoltoon

    Tiedottaminen ja opastus

    Elkome toimittaa infojärjestelmiä opastukseen ja tiedottamiseen. Järjestelmiä käytetään julkisen liikenteen asemilla ja pysäkeillä, terveydenhuollossa, kauppakeskuksissa sekä paikoissa, joissa tietoa pitää helposti ja nopeasti jakaa suurille ihmismäärille.

    Mainonta ja markkinointi

    Elkome toimittaa infonäyttöjä ja videoseinäjärjestelmiä kaupan alan erikoistarpeisiin. Infokioskeilla ja itsepalveluautomaateilla tehostetaan asiakaspalvelua ja parannetaan asiakastyytyväisyyttä. Ratkaisujemme avulla erotut eduksesi kilpailijoista.

    Turvallisuuden valvonta

    Elkome toimittaa videoanalytiikka- ja valvomoratkaisuja teollisuuden sekä julkisten palvelujen ja kaupan tarpeisiin. Järjestelmien avulla saadaan kattava reaaliaikainen tilannekuva turvallisuuden tasosta sekä nopeutetaan reagointia poikkeustilanteisiin ja odottamattomiin tapahtumiin.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.