Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Julkiset palvelut ja kaupan ala » Mainonta ja markkinointi

    Mainonta ja markkinointi

    Elkome toimittaa infonäyttöjä ja videoseinäjärjestelmiä kaupan alan erikoistarpeisiin. Infokioskeilla ja itsepalveluautomaateilla tehostetaan asiakaspalvelua ja parannetaan asiakastyytyväisyyttä. Ratkaisujemme avulla erotut eduksesi kilpailijoista.

    Mainosnäytöt ja näyttötoteemit

    Mainosnäyttöjen avulla tavoitat yleisösi juuri siellä ja silloin, kun viestintää tarvitaan. Digitaalista mainontaa voidaan käyttää kaikkialla. Suunnittelemme ja valmistamme tyylikkäitä mainosnäyttöjä ja -toteemeja yksilöllisiin tarpeisiin.

    Videoseinät ja LED-näytöt

    Liikkuvan kuvan ja erikoistehosteiden avulla kiinnität varmemmin asiakkaan huomion ja katseen kohti mainostasi ja viestiäsi. Visuaalisuuden avulla pystyt luomaan vahvoja mielikuvia ja tunnetiloja. Videoseinien ja suurten LED-näyttöjen avulla vangitset varmasti asiakkaasi huomion ja katseen.

    Infokioskit ja itsepalveluautomaatit

    Valmistamme infokioskeja ja palveluautomaatteja asiakaskohtaisiin erityistarpeisiin. Oman suunnittelun ansiosta pystymme toteuttamaan tyylikkäitä kokonaisuuksia nopeasti ja kustannustehokkaasti. Räätälöity laiteratkaisu takaa asiakkaalle optimaalisen, juuri hänen tarpeisiin suunnitellun tuotteen, joka erottautuu edukseen kilpailijoista.

    POS-tietokoneet ja kassapäätteet

    Kauppiaana haluat, että kassa kilisee ja myymälähenkilökuntasi työskentelee tehokkaasti keskittyen asiakaspalveluun. Toimiva, monipuolisesti varusteltu kassapääte on myymälän tärkein työkalu. Laitteiden pitää toimia luotettavasti ja niiden käyttökokemus pitää olla ergonominen. Tekniikan toimivuus takaa tehokkaan työskentelyn.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.