Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Julkiset palvelut ja kaupan ala » Turvallisuuden valvonta

    Turvallisuuden valvonta

    Elkome toimittaa videoanalytiikka- ja valvomoratkaisuja teollisuuden sekä julkisten palvelujen ja kaupan tarpeisiin. Järjestelmien avulla saadaan kattava reaaliaikainen tilannekuva turvallisuuden tasosta sekä nopeutetaan reagointia poikkeustilanteisiin ja odottamattomiin tapahtumiin.

    Videoanalytiikka

    Turvallisuuttamme valvotaan lähes kaikkialla videovalvonnan avulla. Kun jotain tapahtuu, on tilanteen havaitseminen ja tapahtumien nopea jäljitys erittäin tärkeää turvallisuuden varmistamiseksi. Edistyksellisellä videovalvonta- ja analytiikkaratkaisullamme tapahtumien hakeminen ja analysointi suuresta määrästä videomateriaalia on nopeaa ja helppoa. Järjestelmä mahdollistaa myös automaattiset hälytykset uhkaavista tilanteista ja tapahtumista.

    Axxon_Next
    Teollisuuden valvomoratkaisut - KVM-kytkimet

    Valvomoiden videoseinät

    Infrastruktuurin kriittisimmissä valvontakohteissa hyödynnetään videoseinäratkaisuja tilannekuvan parantamiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi. Videoseinälle visualisoidaan tärkeimmät valvottavat toiminnot ja prosessit. Materiaalia videoseinälle voidaan koota eri tietojärjestelmistä, valvontakameroilta sekä lähes mistä tahansa analogisesta tai digitaalisesta kuvalähteestä. Elkome toimittaa videoseinäjärjestelmiä asiakkaille avaimet käteen -periaatteella.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.