Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Kauppa ja palvelut

Kauppa ja palvelut

Elkome toimittaa info- ja mainosratkaisuja kaupan sekä julkisten palvelujen tarpeisiin. Toimituksemme kattaa järjestelmäsuunnittelun, laitevalinnat, asennukset ja käyttöönoton.

Mainosnäytöt

Mainosnäyttöjen avulla tavoitat yleisösi juuri siellä ja silloin, kun viestintää tarvitaan. Digitaalista mainontaa voidaan käyttää kaikkialla. Vie mainoksesi sinne, missä haluat vaikuttaa asiakkaasi ostopäätökseen.

Videoseinät

Videoseinä koostuu useista suurista ja tarkoista näytöistä, jotka muodostavat yhtenäisen kuvaseinän. Kuvamateriaali videoseinälle voidaan tuoda lähes mistä tahansa lähteestä. Videoseinä on näyttävä ratkaisu mainontaan.

Infokioskit ja automaatit

Interaktiivisten tiedotus- ja opastusratkaisujemme avulla tarjoat asiakkaallesi tietoa juuri siellä, missä sitä tarvitaan. Digitaalisia opasteita voidaan käyttää kaikkialla. Vie informaatiosi sinne, missä asiakkaasi tarvitsee opastusta.

POS-kassapäätteet

Elkome toimittaa POS-kassapäätteitä ja -mobiiliratkaisuja kaupan ja ravintoloiden tarpeisiin. Elkomen ratkaisuilla hiot yritysilmeen brändisi mukaiseksi myös kassalla. Suunnittelemme ja toimitamme laiteratkaisuja, joilla erotut eduksesi kilpailijoista.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.