Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Kauppa ja palvelut » Mainosnäytöt

Mainosnäytöt

Mainosnäyttöjen avulla tavoitat yleisösi juuri siellä ja silloin, kun viestintää tarvitaan. Digitaalista mainontaa voidaan käyttää kaikkialla. Vie mainoksesi sinne, missä haluat vaikuttaa asiakkaasi ostopäätökseen.

 

Tyylikäs ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa näyttöratkaisun kaikkiin mainos- ja infojärjestelmiin. Digitaalisilla tuote-esitteillä kerrot asiakkaallesi yksityiskohtaista tietoa tuotteestasi. Pienikokoinen tuote-esite on kustannustehokas ratkaisu vahvistamaan asiakkaasi ostopäätöstä. Suurikokoinen mainostaulu korostaa tuotteesi ylitse muiden. Mainosnäytön ansiosta asiakas näkee tarjouksesi jo kaukaa. Mainosnäyttö kiinnittää huomion ja pysäyttää ohikulkevan asiakkaasi.

Helppo startti digitaaliseen mainostamiseen

Digitaalisen markkinoinnin aloitus on helppoa. Luo mainos tutuilla kuvankäsittely- tai esitystyökaluilla, tallenna se muistitikulle ja asenna tikku mainosnäyttöön.

  • Useita näyttökokoja ja asennusmahdollisuuksia
  • Tuki kaikille yleisimmille kuva-, ääni- ja videotiedostoille
  • Tuki yleisimmille muistitikuille ja ulkoisille kiintolevyille
  • Laiteratkaisut sisä- ja ulkokäyttöön
  • Ilkivaltasuojaus vaativiin kohteisiin.

Laajentuu tarpeiden kasvaessa

Meiltä löytyy ratkaisu, kun haluat laajentaa tai automatisoida mainosjärjestelmääsi. Voit hyödyntää aiemmin hankkimasi mainosnäytöt ja lisätä niihin uusia ominaisuuksia.

  • Laitteiden etähallinta ja -ylläpito
  • Näyttöjen ja esitysten ryhmittely
  • Ajastetut toiminnot
  • Älykäs, automaattinen ”mainosloopin” täyttö
  • Toteutuneiden mainosaikojen tilastointi ja raportointi.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.