Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Kauppa ja palvelut » POS-kassapäätteet

POS-kassapäätteet

Elkome toimittaa POS-kassapäätteitä ja -mobiiliratkaisuja kaupan ja ravintoloiden tarpeisiin. Elkomen ratkaisuilla hiot yritysilmeen brändisi mukaiseksi myös kassalla. Suunnittelemme ja toimitamme laiteratkaisuja, joilla erotut eduksesi kilpailijoista.

Asiakaskokemus huipentuu kassalla

Asiakkaana valitset myymälän hyvän tuotevalikoiman ja asiakaspalvelun perusteella. Myös kassalla haluat kokea, että olet ostamassa tuotetta alaansa erikoistuneelta, brändinsä loppuun asti hioneelta kauppiaalta. Tyylikäs, brändin mukaan räätälöity kassa – kassapääte mukaan lukien – huipentaa ostotapahtuman ja luo mielikuvan, joka jää asiakkaan mieleen pitkäksi aikaa. Haluathan, että se mielikuva on brändisi mukainen?

ToriPOS-kassapääte
ADV-POS

Toimiva kassapääte takaa tehokkuuden

Kauppiaana haluat, että kassa kilisee ja myymälähenkilökuntasi työskentelee tehokkaasti keskittyen asiakaspalveluun. Toimiva, monipuolisesti varusteltu kassapääte on myymäläsi tärkein työkalu. Laitteiden pitää toimia luotettavasti ja niiden käyttökokemus pitää olla ergonominen. Tekniikan toimivuus takaa tehokkaan työskentelyn.

Mobiilipäätteet helpottavat myyntityötä

POS-käsipäätteiden ja -tablettien avulla myyjä pystyy palvelemaan asiakastaan entistä tehokkaammin ja laadukkaammin. Tuotevalikoima sekä varasto- ja saatavuustilanne ovat myyjän käsillä välittömästi. Tuotetietojen tarkistus tai lisätietojen nopea löytyminen asiakaspalvelutilanteessa varmistaa asiakkaan ostopäätöksen oman tuotteesi hyväksi.

Mobile-POS-kassapääte

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.