Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Kone- ja laitevalmistus

Kone- ja laitevalmistus

Kone- ja laitevalmistajat käyttävät Elkomen toimittamia tuotteita osana omia järjestelmiään. Laaja tuotevalikoima ja lisäarvopalvelumme mahdollistavat optimaalisen ratkaisun eri tarpeisiin.

Tuotekehityksen mittaukset

Suunnittelemme ja valmistamme mittausjärjestelmiä tuotekehityksen tarpeisiin. Määrittelemme, mitä antureita, mittauslaitteita ja ohjelmistoja järjestelmään tarvitaan ja miten mittaus tullaan suorittamaan. Toimitamme järjestelmät asiakkaille avaimet käteen -periaatteella.

Testaus ja laadunvalvonta

Suunnittelemme ja valmistamme testausjärjestelmiä tuotteiden laadunvarmistukseen. Tuotteiden testaaminen takaa niiden korkean laadun, toiminnallisuuden ja turvallisuuden.

Koneiden kunnonvalvonta

Koneiden ja laitteiden turvallisuus sekä korkea käytettävyys edellyttää säännöllisiä kunnonvalvontamittauksia. Toimitamme antureita ja mittausjärjestelmiä pyörivien koneiden kunnonvalvontaan ja suojaukseen.

Etäyhteydet toimitettuihin laitteisiin

Etäyhteysratkaisuilla kone- ja laitevalmistajat pystyvät tarjoamaan lisäarvopalveluita omille asiakkailleen. Etäyhteys tuo kustannussäästöjä laitteiden ja järjestelmien käyttöönottoon, huoltoon ja ylläpitoon.

Tietokoneet eri sovelluksiin

Toimitamme teollisuustietokoneita sekä muita tietotekniikan laiteratkaisuja osaksi kone- ja laitevalmistajien omia tuotteita. Laajan tuotevalikoiman ja lisäarvopalveluidemme ansiosta asiakkaat ovat löytäneet optimaalisen ratkaisun omiin tarpeisiinsa.

M2M- ja IoT-tiedonsiirto

Toimitamme tietoliikenne- ja verkkoratkaisuja kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Verkkolaite- ja reititinratkaisujemme avulla koneet ja niiden toimilaitteet liitetään osaksi Ethernet-pohjaista ohjausjärjestelmää sekä IoT-tiedonkeruuta.

Automaatiojärjestelmät

Elkome toimittaa komponentteja ja laitteita automaatiojärjestelmien toteutukseen. Ratkaisumme avulla kone- ja laitevalmistajat ovat parantaneet tuotteidensa toiminallisuutta ja tehokkuutta.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.