Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Kone- ja laitevalmistus » Automaatiojärjestelmät

Automaatiojärjestelmät

Elkome toimittaa komponentteja ja laitteita automaatiojärjestelmien toteutukseen. Ratkaisumme avulla kone- ja laitevalmistajat ovat parantaneet tuotteidensa toiminallisuutta ja tehokkuutta.

Ohjausjärjestelmät

PAC-ohjaimet (Programmable Automation Controllers) on suunniteltu vaativiin ohjausjärjestelmiin. PAC soveltuu järjestelmiin, joissa perinteisten logiikkaohjauksen (esim. CODESYS) lisäksi tarvitaan suorituskykyä sekä avoimuutta omien PC-sovellusten ajamiseen. PAC-järjestelmä soveltuu avoimuutensa ja joustavuutensa ansiosta erityisesti vaativampaan testausautomaatioon sekä sovelluksiin, jossa tarvitaan suorituskykyä laskentaan ja analysointiin.

Operointipäätteet

Graafiset käyttöliittymäpäätteet (HMI) soveltuvat automaatiojärjestelmien ja logiikkaohjattujen laitteiden operointiin. Laitteet on helppo ohjelmoida ja ne voidaan liittää kaikkiin tunnetuimpiin logiikka- ja automaatiojärjestelmiin. Näiden HMI-paneelien lisäksi valikoimassamme on muitakin ratkaisuja käyttöliittymäsovelluksiin.

Kenttäväylät ja teollisuus-Ethernet

Yleisimmät teollisuuden kenttäväylät tai teollisen Ethernet-verkon protokollat on valittavissa liitäntätyypiksi lähes kaikkiin edustamiimme mittaus- ja tiedonkeruulaitteisiin ja -järjestelmiin. Lisäksi meiltä saat todella laajan valikoiman väylä- ja protokollamuuntimia, jos olet liittämässä uudentyyppistä väylää tai laitetta vanhaan järjestelmääsi.

Hajautettu I/O

Perinteinen, modulaarinen I/O-yksikkö ja siihen valittavat erilaisia liitäntöjä tarjoavat I/O-moduulit ovat ratkaisu hajautettujen tulojen ja lähtöjen hallintaan koneikoissa, joissa ei tarvita ohjelmoitavien ratkaisujen kaltaista laskenta- ja analyysisuorituskykyä.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.