Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


Etusivu » Ratkaisut » Kone- ja laitevalmistus » Etäyhteydet toimitettuihin laitteisiin

Etäyhteydet toimitettuihin laitteisiin

Elkome toimittaa etäyhteysratkaisuja, joilla kone- ja laitevalmistajat pystyvät tarjoamaan lisäarvopalveluita omille asiakkailleen. Etäyhteys tuo kustannussäästöjä laitteiden ja järjestelmien käyttöönottoon, huoltoon ja ylläpitoon.

Secomea-etäyhteysjärjestelmä

Secomea on tietoturvallinen järjestelmä maailmalle toimitettujen koneiden ja laitteiden etäyhteyksiin. Secomea-järjestelmä koostuu reititinlaitteista / -ohjelmistosta ja hallintaportaalista. Secomea on perinteiseen VPN-yhteyteen nähden huomattavasti monipuolisempi ja turvallisempi. Käyttäjille voidaan sallia etäyhteyksiä yksittäisiin laitteisiin ja määritellä sallitut toiminnot.

Etäyhteyksien hallinta Elkomen palveluna

Elkome tarjoaa etäyhteysratkaisuja palveluna kone- ja laitevalmistajille. Palveluumme kuuluu reititinlaitteiden toimittaminen etäkohteeseen ennalta määritellyin laiteasetuksin. Reitittimet konfiguroidaan Elkomella ja toimitetaan sovitun vasteajan puitteissa asennuspaikalle. Elkome vastaa etäkäyttäjien luonnista järjestelmään ja pääsynhallinnasta tikettiperiaatteella asiakkaan puolesta. Huolehdimme myös käyttäjätuesta, koulutuksesta sekä mahdollisten vikatilanteiden selvittämisestä ja korjaamisesta. Elkomen tarjoamien palveluiden ansiosta asiakkaamme voivat olla varmoja, että etäyhteydet ovat kunnossa aina kun niitä tarvitaan.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.