Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Kone- ja laitevalmistus » M2M- ja IoT-tiedonsiirto

M2M- ja IoT-tiedonsiirto

Toimitamme tietoliikenne- ja verkkoratkaisuja kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Verkkolaite- ja reititinratkaisujemme avulla koneet ja niiden toimilaitteet liitetään osaksi Ethernet-pohjaista ohjausjärjestelmää sekä IoT-tiedonkeruuta.

Laite- ja automaatiokytkimet

Laite- ja automaatiokytkimiä käytetään, kun koneet ja laitteet välittävät tietoa toisilleen tai niitä ohjataan Ethernet-pohjaisilla automaatiolaitteilla. Automaatiokytkimet tukevat eri kommunikointiprotokollia, kuten Profinet, EtherNet/IP ja Modbus TCP. Automaatiokytkimien ja verkon toiminnan valvonta voidaan liittää osaksi SCADA-järjestelmää.

Cisco Industrial Ethernet Switches

Tehdasverkon hallittavat kytkimet

Hallittavia kytkimiä tarvitaan, kun järjestelmät liittyvät osaksi tehdasverkkoa. Hallittavilla kytkimillä saavutetaan parempi tietoturva sekä toimintavarmuus kriittisissä sovelluksissa. Monipuolisimmat hallittavat kytkimet osaavat välittää eri automaatioprotokollia ja ne tukevat myös reaaliaikavaatimuksia.

Mobiilireitittimet ja gateway-laitteet

Mobiilireitittimillä luodaan Internet-yhteys kohteisiin, joihin kiinteää yhteyttä ei ole saatavana tai sen toteutus on kallis. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat työkoneet sekä M2M- ja IoT-tietoliikenneyhteydet. Mobiilireitittimellä voidaan myös varmistaa kiinteä verkkoyhteys mobiiliverkon kautta.

Automaatiolaitteet WLAN-verkossa

WLAN-tuotevalikoimamme sisältää teollisuuskäyttöön sekä vaativiin ympäristöolosuhteisiin tarkoitettuja tukiasemia ja Client-laitteita. Tukiasemien avulla voidaan rakentaa toimintavarmoja ja luotettavia WLAN-verkkoja, joilla koneet ja laitteet liitetään langattomasti tehdasverkkoon.

Sarjaväylä ja kenttäväylät

Teollisuudessa on paljon laitteita, jotka kommunikoivat edelleen sarjaväylällä tai perinteisillä kenttäväylillä. Myös nämä vanhemmat laitteet pitää saada joskus liitettyä osaksi uudempaa Ethernet-pohjaista järjestelmää. Sarjaväylä- ja kenttäväylämuuntimien avulla tietoa pystytään siirtämään vanhoilta toimilaitteilta uuteen järjestelmään. Muuntimet voivat toimia myös kahden eri automaatiojärjestelmän välillä, joissa tiedonsiirto tapahtuu eri protokollilla.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.