Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Kone- ja laitevalmistus » Testaus ja laadunvalvonta

Testaus ja laadunvalvonta

Suunnittelemme ja valmistamme testausjärjestelmiä tuotteiden laadunvarmistukseen. Tuotteiden testaaminen takaa niiden korkean laadun, toiminnallisuuden ja turvallisuuden.

Tuotetestauksen automatisointi

Laadukkaan ja tehokkaan tuotannon edellytys on testausprosessin automatisointi. Valmistettavan tuotteen lopputestauksen pitää tapahtua nopeasti ja tarkasti.  Testaus ei saa olla tuotannon pullonkaula, mutta testien pitää olla riittävän kattavia tuotteen turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi. Automaattisella tuotetestauksella varmistetaan nopea ja tehokas tuotanto. Manuaaliseen testaukseen verrattuna automaattinen testaus on aina tasalaatuista, eikä tuloksiin vaikuta testaajan toiminta tai inhimilliset tekijät. Tulokset ovat aina luotettavia ja vertailukelpoisia.

Tuoteversioiden hallinta ja jäljitettävyys

Monilla aloilla on tärkeää hallita ja seurata tuotteiden kulkua tehtaalta loppukäyttäjälle ja lopulta kierrätykseen. Erä- tai sarjanumeroiden tallennus tietokantaan mahdollistaa jäljitettävyyden. Valmistuksen aikana voidaan tuotteen valmistuksessa käytettävät osat ja komponentit kirjata tietokantaan. Samoin erilaiset laaduntarkastusmittaukset ja testaustulokset komponenteille ja lopputuotteelle tallennetaan yhdessä tuotetietojen kanssa kantaan. Jos tuotteessa havaitaan myöhemmin vikoja tai ongelmia, voidaan tarkistaa, oliko valmistusprosessissa kaikki kunnossa ja onko käytetyissä komponenteissa ollut viallisia tuote-eriä.

Räätälöidyt testausjärjestelmät

Suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä testausjärjestelmiä. Olemme toteuttaneet satoja järjestelmiä tuotannon tarpeisiin pienistä testilaitteista aina täysautomaattisiin useita testiasemia sisältäviin testauslinjoihin. Toimitamme järjestelmän asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella.

 

Automaattinen sähköturvallisuustesteri

Elkomen sähköturvatesteri on ratkaisu tuotteiden automaattiseen testaukseen. Testeri nopeuttaa ja yksinkertaistaa sähkölaitteiden testausta. Lisäksi se parantaa testauksen luotettavuutta, jäljitettävyyttä ja raportointia.

 

ESD-testeri suojauksen valvontaan

Elkomen ESD-testerillä valvotaan EPA-alueella työskentelevien henkilöiden henkilökohtaisten ESD-suojaimien toimivuutta. Seurannalla voidaan vaikuttaa ESD-riskeihin välittömien korvaavien toimenpiteiden ansiosta. Raporttien avulla nähdään ongelmakohtia pidemmältä aikaväliltä, mikä auttaa muun muassa varusteiden tai suoja-alueen uudistusten suunnittelussa.

 

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.