Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Logistiikka ja varastot

    Logistiikka ja varastot

    Toimitamme laite- ja ohjelmistoratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat tehostaa logistiikkaansa ja varastonhallintaansa.  Omaa tuotevalikoimaamme täydentää yhteistyö useiden järjestelmätoimittajien kanssa.

    Tietokoneet trukeissa ja ajoneuvoissa

    Tuotevalikoimamme sisältää kiinteäasenteisia ajoneuvotietokoneita trukkeihin ja kuljetuskalustoon. Suomen vaativissa ympäristöolosuhteissa korostuu laitteiden kestävyys sekä suojaus kylmyyttä ja kosteutta vastaan.

    Käsipäätteet ja tabletit varastossa

    Tuotevalikoimamme sisältää kestäviä ja vaativiin ympäristöolosuhteisiin suunniteltuja Tablet-tietokoneita ja käsipäätteitä logistiikan ja varastonhallintajärjestelmien tarpeisiin.

    Verkkoyhteys liikkuvaan kalustoon

    Verkkolaite- ja tietoliikenneratkaisujemme avulla varastoihin sekä liikkuviin trukkeihin ja ajoneuvoihin luodaan toimintavarmat ja luotettavat yhteydet.

    Tuotteiden merkintä ja tunnistus

    Toimiva logistiikka ja varastonhallinta vaatii tulostus- viivakoodinluku- ja RFID-ratkaisuja tuotteiden merkintään, tunnistukseen ja identifiointiin.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.