Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Logistiikka ja varastot » Tietokoneet trukeissa ja ajoneuvoissa

Tietokoneet trukeissa ja ajoneuvoissa

Tuotevalikoimamme sisältää kiinteäasenteisia ajoneuvotietokoneita trukkeihin ja kuljetuskalustoon. Suomen vaativissa ympäristöolosuhteissa korostuu laitteiden kestävyys sekä suojaus kylmyyttä ja kosteutta vastaan.

All-in-One -ajoneuvotietokoneet

Kiinteäasenteinen ajoneuvotietokone on paras ratkaisu, kun trukkikuskille tarvitaan jatkuva-aikainen yhteys varastonhallintaan tai toiminnanohjausjärjestelmään. Kiinteällä asennuksella myös varmistetaan, että tarvittavat oheislaitteet ja verkkoyhteydet toimivat luotettavasti. Kiinteän ajoneuvotietokoneen näyttö on lisäksi tarpeeksi suuri, että monipuolisemmankin sovelluksen käyttäminen on selkeää ja käytännöllistä.

Tablettitietokoneiden asennus trukkiin

Kaikkiin kohteisiin ei kiinteäasenteinen ajoneuvotietokone sovi, vaan laite pitää saada helposti kantoon. Tabletti tai käsipääte on tällöin paras vaihtoehto. Laitetta voidaan kuitenkin käyttää kiinteän tietokoneen tapaan, jos se on telakoitu tukevasti ajoneuvotelineeseen. Telakkaan voidaan liittää myös tarvittavia oheislaitteita. Kun telakka on kytketty trukin tai ajoneuvon virransyöttöön, latautuu tabletti ja käsipääte aina, kun se on liitetty telakkaan.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.