Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Logistiikka ja varastot » Tuotteiden merkintä ja tunnistus

Tuotteiden merkintä ja tunnistus

Toimiva logistiikka ja varastonhallinta vaatii tulostus- viivakoodinluku- ja RFID-ratkaisuja tuotteiden merkintään, tunnistukseen ja identifiointiin.

Tuotetietotarrojen, pakkausmerkintöjen ja lähetystietojen tulostus

Varastonhallinta ja logistiikka tarvitsee paljon erilaisia tulosteita tuotteiden ja lähetysten merkintään. Teollisuustulostimet on tarkoitettu tuotetarrojen ja muiden pakkausmerkintöjen jatkuva-aikaiseen tulostamiseen sekä erittäin suuriin tulostusmääriin.

Viivakoodinlukijat

Tuotteiden vastaanotossa, keräilyssä ja lähetyksessä hyödynnetään viivakooditekniikkaa tuotteiden tunnistukseen ja identifiointiin. Viivakoodinlukijoiden pitää kestää jatkuva-aikaista ja kovaa käyttöä. Laadukas viivakoodinlukija pystyy lukemaan koodit pitkienkin etäisyyksien päästä sekä useilta erilaisilta tulostusmateriaaleilta. Toimivan logistiikan ja varastonhallinnan kannalta on oleellista, että työskentely viivakoodinlukijalla onnistuu helposti ja kätevästi.

RFID-lukijat

RFID-tekniikka mahdollistaa tuotteiden tunnistuksen radiotekniikkaa hyödyntäen. Tuotteen tunnistuksen lisäksi tuote-erästä on helppo laskea kappalemäärät. Käsikäyttöisellä RFID-lukijalla toimitusten vastaanotto ja lähetys sekä varaston inventointi onnistuu nopeasti ja tehokkaasti. RFID-tekniikkaa voidaan hyödyntää myös tuotteiden etsinnässä.

Kiinteät RFID-ratkaisut

Logistiikkaa ja varastonhallintaa voidaan tehostaa automaattisilla RFID-tekniikkaan pohjautuvilla järjestelmillä. RFID-lukijat ja -antennit voidaan asentaa esimerkiksi varaston ovelle siten, että ohi kulkevat tuotteet tunnistuvat automaattisesti. Kiinteä RFID-ratkaisu mahdollistaa myös reaaliaikaisen ja automaattisen varastosaldojen seurannan.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.