Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Logistiikka ja varastot » Verkkoyhteys liikkuvaan kalustoon

Verkkoyhteys liikkuvaan kalustoon

Verkkolaite- ja tietoliikenneratkaisujemme avulla varastoihin sekä liikkuviin trukkeihin ja ajoneuvoihin luodaan toimintavarmat ja luotettavat yhteydet.

Langaton WLAN-verkko sisävarastossa

Varastoissa on usein korkeita hyllyjä ja paljon metallirakenteita, jotka haittaavat langattoman WLAN-verkon toimintaa. Useimmat varastonhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmät vaativat reaaliaikaisen verkkoyhteyden päätelaitteelta palvelimelle. WLAN-verkon toiminta pitää tällöin varmistaa riittävän kattavalla määrällä tukiasemia sekä päätelaitteiden Roaming-toiminnallisuudella.

Kattava verkko laajoille ulkoalueille

Ulkovarastot, tehdasalueet sekä satamat ovat haasteellisia langattomien WLAN-verkkojen toteutukseen. Tukiaseman kantama on usein pitkä. Alueella saattaa liikkua myös suuria esteitä, jotka haittaavat tai jopa estävät tiedonsiirron.

Mobiiliverkkoyhteydet ajoneuvoihin

Kuljetuskaluston tietoliikenneyhteyksissä hyödynnetään matkapuhelinverkkojen tietoliikenneyhteyksiä. Ajoneuvoreitittimet on suunniteltu kestämään ulkokäytössä Suomen vaativissa olosuhteissa. Tietoliikenne pystytään varmistamaan kahdennetulla mobiiliverkkoyhteydellä eri operaattoreiden verkoissa.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.