Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Teollinen tuotanto

    Teollinen tuotanto

    Suunnittelemme järjestelmiä tuotteiden testaukseen, laadunhallintaan, toiminnan tehostamiseen ja tuotannon digitalisoimiseen. Ratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat tehostaa tuotantoaan sekä valmistaa entistä laadukkaampia, turvallisempia ja kilpailukykyisempiä tuotteita.

    Toiminnan tehostaminen

    Suunnittelemme ja valmistamme ohjelmistoratkaisuja tuotannon digitalisoimiseen ja toiminnan tehostamiseen. Ratkaisujen avulla asiakkaamme ovat saaneet työkaluja tuotannon päivittäisjohtamiseen sekä tunnuslukuja toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

    Kunnonvalvonta ja suojaus

    Tuotantokoneiden turvallisuus ja korkea käytettävyys edellyttää säännöllisiä kunnonvalvontamittauksia. Elkome toimittaa antureita ja mittausjärjestelmiä pyörivien koneiden kunnonvalvontaan ja suojaukseen.

    Valvomojärjestelmät

    Elkome toimittaa valvomo- ja käyttöliittymäratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Ratkaisujemme avulla asiakkaat ovat parantaneet tuotannon ja toiminnan visuaalisuutta sekä tilannekuvaa.

    Valvomoiden videoseinät

    Teollisuuden tietotekniikka

    Elkome toimittaa tietotekniikan laiteratkaisuja teollisuuden järjestelmiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään vaativissa käyttöolosuhteissa sekä ehdotonta luotettavuutta ja toimintavarmuutta vaativissa sovelluksissa.

    Tietoliikenne ja tehdasverkot

    Elkome toimittaa tietoliikenne- ja verkkoratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Verkkolaite- ja reititinratkaisujemme avulla tehdasverkko on toimintavarma ja tietoturvallinen.

    Etäyhteys tuotantoon ja automaatioon

    Elkome toimittaa etäyhteysratkaisuja, joiden avulla tehtaanomistajat voivat avata turvallisia etäyhteyksiä kone- ja laitevalmistajille. Etäyhteyden avulla laitevalmistajat pystyvät päivittämään ja ylläpitämään toimittamiaan automaatiojärjestelmiä.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.