Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Teollinen tuotanto » Kunnonvalvonta ja suojaus

Kunnonvalvonta ja suojaus

Tuotantokoneiden turvallisuus ja korkea käytettävyys edellyttää säännöllisiä kunnonvalvontamittauksia. Elkome toimittaa antureita ja mittausjärjestelmiä pyörivien koneiden kunnonvalvontaan ja suojaukseen.

Automaattiset suojausjärjestelmät

Teollisuuden turbiinit, generaattorit ja suuret moottorit varustetaan usein automaattisilla suojausjärjestelmillä. Suojausjärjestelmien tehtävänä on estää laitteiden vakavat vauriot sekä vauriotilanteista johtuvat vaaratilanteet ympäristölle ja ihmisille. Monikanavainen automaattinen suojausjärjestelmä mahdollistaa koko tehtaanlaajuisen, kymmenien eri koneiden seurannan yhdellä järjestelmällä.

Yksittäisten laitteiden valvonta

Pienempien koneiden ja laitteiden valvontaan toimitamme 1-4 -kanavaisia suojauslaitteita. Suojaus perustuu jatkuva-aikaiseen värähtelynvalvontaan ja lämpötilan mittaukseen. Käyttökohteita ovat muun muassa puhaltimet, kompressorit ja sähkömoottorit. Vaaratilanteessa järjestelmä pysäyttää automaattisesti laitteen esimerkiksi laakerivauriotapauksessa. Järjestelmä täyttää ISO10816 -standardin vaatimukset.

Kunnonvalvonnan anturit

Suojausjärjestelmien anturoinnilla valvotaan tyypillisesti laakerivärähtelyä, akselivärähtelyä, siirtymää ja taipumaa kiihtyvyys-, nopeus- ja siirtymäantureiden avulla. Toimittamamme anturit ovat yhteensopivia BK Vibron, Siemensin ja Bently Nevadan suojausjärjelmien kanssa. Valikoimassamme on myös ATEX-hyväksyttyjä antureita räjähdysvaarallisiin kohteisiin.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.