Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome » Teollinen tuotanto » Teollisuuden sähköasennukset

    Teollisuuden sähköasennukset

    Elkome tarjoaa sähköasennuspalveluja teollisuusyrityksille. Vastaamme asiakkaan tiloissa tehtävistä sähköasennuksista, käyttöönotoista ja tarkastuksista. Ammattitaitoiset asentajamme vastaavat työn korkeasta laadusta ja tehokkaasta toteutuksesta.

    Asiakasprojektit

    Olemme toteuttaneet satoja sähköasennuksia ja käyttöönottoja ympäri maailman. Asentajiemme vahva ammattitaito ja kokemus kenttäsähköasennuksista takaa nopean projektin toteutuksen. Asiakasprojekteissa otamme huomioon olemassa olevat asennukset ja mahdolliset tulevaisuuden laajennustarpeet.  Asiakkaan kanssa suunniteltu asennusaikataulu varmistaa laadukkaan lopputuloksen ja minimoi projektin asennuskustannukset.

    Vuokratyöpalvelu

    Tarjoamme vuokratyöntekijöitä sähköasennuksiin ja sähköteknistä osaamista vaativiin tuotantotehtäviin. Erikoisosaamistamme ovat keskusvalmistus ja tuotannon testaus. Vuokratulla henkilöstöllä tasaat tuotannon kuormituspiikkejä tai loma-ajan resurssivajetta. Voit luottaa ammattitaitoisiin ja oma-aloitteisiin asentajiimme. Vuokratyöpalvelun ansiosta sinun ei tarvitse stressata miehistövajetta tai osaamattomia ”kesäpoikia”. Työntekijämme ovat vakituisessa työsuhteessa olevia ammattilaisia, joiden osaamisesta ja kehityksestä Elkome huolehtii.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.