Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Teollinen tuotanto » Tietoliikenne ja tehdasverkot

Tietoliikenne ja tehdasverkot

Elkome toimittaa tietoliikenne- ja verkkoratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Verkkolaite- ja reititinratkaisujemme avulla tehdasverkko on toimintavarma ja tietoturvallinen.

Tehdasverkon hallittavat kytkimet

Toimitamme maailman johtavien verkkolaitevalmistajien ratkaisuja tehdas- ja automaatioverkkojen toteutukseen. Laadukkailla tuotteilla ja oikeanlaisella tehdasverkon suunnittelulla varmistetaan kommunikointi ja tiedonsiirto kriittisissä tehdasjärjestelmissä.

Cisco Industrial Ethernet Switches

Laite- ja automaatiokytkimet

Laite- ja automaatiokytkimiä käytetään Ethernet-pohjaisten automaatio- ja valvomojärjestelmien tiedonsiirrossa. Automaatiokytkimet tukevat eri kommunikointiprotokollia, kuten Profinet, EtherNet/IP ja Modbus TCP. Automaatiokytkimien ja verkon toiminnan valvonta voidaan liittää osaksi SCADA-järjestelmää.

Langattomat tehdasverkot

WLAN-tuotevalikoimamme sisältää teollisuuskäyttöön sekä vaativiin ympäristöolosuhteisiin tarkoitettuja tukiasemia ja Client-laitteita. Laitteiden avulla voidaan rakentaa toimintavarmoja ja luotettavia WLAN-verkkoja tuotantolaitoksiin ja tehdasalueille tai yhdistää langattomasti eri toimipisteitä ja rakennuksia.

Mobiilireitittimet

Mobiilireitittimillä luodaan Internet-yhteys kohteisiin, joihin kiinteää yhteyttä ei ole saatavana tai sen toteutus on kallis. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat ajoneuvot ja työkoneet sekä M2M- ja IoT-tietoliikenneyhteydet. Mobiilireitittimellä voidaan myös varmistaa kiinteä verkkoyhteys mobiiliverkon kautta.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.