Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Ratkaisut » Teollinen tuotanto » Toiminnan tehostaminen

Toiminnan tehostaminen

Suunnittelemme ja valmistamme ohjelmistoratkaisuja tuotannon digitalisoimiseen ja toiminnan tehostamiseen. Ratkaisujen avulla asiakkaamme ovat saaneet työkaluja tuotannon päivittäisjohtamiseen sekä tunnuslukuja toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

 

eTicket - Tuotannon tikettijärjestelmä

eTicket-järjestelmällä kirjataan, seurataan ja analysoidaan tuotannossa ilmeneviä tarpeita, poikkeamia ja häiriöitä. Järjestelmän ansiosta pienetkin tuotannon hukkaa aiheuttavat tapahtumat saadaan ratkaistua tehokkaasti ja järjestelmällisesti.

  • Reaaliaikaiset raportit päivittäisjohtamiseen
  • Ongelmat ja tuotannon kapeikot näkyviksi
  • Ryhtiä ja järjestelmällisyyttä tuotantoon

eCheck - Sähköiset tarkastuslistat

eCheck on sähköisten tarkistuslistojen luontiin ja seurantaan kehitetty auditointityökalu. Luoduista tarkistuslistoista voidaan muodostaa myös reittejä tai tehtäväsarjoja. Tulokset tallentuvat tietokantaan, joka on pohja monipuoliselle raportoinnille.

  • LEAN- ja 5S-tarkastukset ja indeksilukujen seuranta
  • Työturvallisuuden lakisääteinen valvonta
  • Omavalvonta riskienhallintaan

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.