Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Robottijärjestelmien etäylläpito tuo kustannussäästöjä

Robottijärjestelmien etäylläpito tuo kustannussäästöjä

RoboMec Oy toimittaa teollisuusrobotteja paperi- ja kartonkitehtaiden pakkaus-, merkintä- ja materiaalinkäsittelyjärjestelmiin. Järjestelmien etähallinnassa ja -ylläpidossa RoboMec käyttää tietoturvallista Secomea-etäyhteysjärjestelmää.

Etäyhteys robottiin helpottaa käyttöönottoa

Robomec hyödyntää Secomean tietoturvallista etäyhteysratkaisua robottitoimitusten käyttöönotoissa. Yritys toimii Kotkassa, mutta asiakkaat ovat eri puolilla maailma. Matkat asiakkaan luokse vievät paljon työaikaa ja aiheuttavat kustannuksia, jotka haluttiin minimoida.

Turvallinen etäyhteys tehdasjärjestelmään

Secomea SiteManager-reitittimien avulla asiakkaalle toimitetun robotin ohjausjärjestelmään luodaan tietoturvallinen etäyhteys. SiteManager muodostaa yhteyden joko asiakkaan tehdasverkon tai 4G-verkon kautta. Kummassakaan tapauksessa asiakkaan tehdasverkkoon ei tarvitse tehdä muutoksia, sillä Secomea SiteManager käyttää ainoastaan tehdasverkon palomuurista ulospäin auki olevia portteja. Asiakkaan IT-osastoa ei siis tarvitse vaivata ja yhteys on käyttövalmis muutamassa minuutissa.

Agentilla määritellään etäyhteys robottiin

Secomea-etäyhteyden avulla ABB IRC5 -robottiohjausjärjestelmään saadaan yhteys mistä tahansa. Etätietokoneeseen asennetaan LinkManager-ohjelmisto ja tietoturvasertifikaatti. Secomean Agent-toiminnallisuudella etäyhteys aukeaa yhdellä klikkauksella. Robotin tilaa voidaan tarkastella robotin omalla RobotStudio-työkalulla.

Pilvipalvelupohjainen keskitetty etähallinta

Koska Secomean järjestelmä on pilvipohjainen, järjestelmän käytössä ei tarvita muita laitteita kuin kohteeseen asennettava SiteManager-reititin. Pilvipalvelussa voidaan luoda uusia käyttäjiä, jotka saavat yhteyden muodostamisessa tarvittavan sertifikaatin sähköpostitse. Salasana voidaan toimittaa esimerkiksi tekstiviestinä. Käyttöoikeuksien luominen ja poistaminen on helppoa henkilöiden sijainnista riippumatta.

Secomea - Secure Remote Connection System

”Secomea säästää merkittävästi matkakustannuksia, eikä turhia matkoja tarvitse enää tehdä. Robotin toimintaa voidaan tarkkailla etäyhteyden kautta ja pienet ohjelmointimuutoksetkin ovat mahdollisia”

Jukka Lipponen - Robomec Oy

Secomea SiteManager Hardware

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.