Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Sähköasentaja Hyvinkäälle

    Sähköasentaja Hyvinkäälle

    Haemme nyt Hyvinkäälle luotettavaa ja omatoimista sähköasentajaa. Tehtäviin kuuluu Elkomen suunnittelemien teollisuuden erikoiskeskusten valmistus sekä infokioskien ja  videoseinien asennuksetOsallistut myös uusien tuotteiden tuotekehitykseen.

     

    Sähköasentaja, Hyvinkää

    Haemme nyt Hyvinkäälle luotettavaa ja omatoimista sähköasentajaa. Tehtäviin kuuluu Elkomen suunnittelemien teollisuuden erikoiskeskusten valmistus sekä infokioskien ja  videoseinien asennukset. Osallistut myös uusien tuotteiden tuotekehitykseen.  

    Edellytämme hyvää ammattitaitoa ja asiakaspalveluasennetta. Arvostamme hyviä käden taitoja, työkokemusta ja S2-pätevyyttä. Eduksi on myös tietotekniikan tuntemus.  

    Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut, haastavia tehtäviä ja mukavan asiansa osaavan tiimin uusissa toimitiloissa. Saat hoidettavaksi itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa voit kehittää itseäsi. Yrityksessämme on käytössä liukuva työaika.  

    Lisätietoja antaa Jari Immonen 0400 485 222 tai Juhani Yrjänä 0400 625 645. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@elkome.com Haku on avoinna toistaiseksi. 

     

    Lähetä hakemus

     Elkome Oy on teollisuuden tietotekniikkaan ja IoT-järjestelmiin erikoistunut yritys. Tuomme maahan alan parhaita tuotteita sekä valmistamme infokioskeja, videoseiniä ja asiakaskohtaisia mittausjärjestelmiä. Asiakkaitamme ovat pääosin suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1986 lähtien ja olemme osa kansainvälistä Addtech-konsernia.

     Elkomen tiimi valmiina auttamaan

     Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.