Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Tehokkaampi ohjaus postinlajittelujärjestelmään

Tehokkaampi ohjaus postinlajittelujärjestelmään

Syslore Oy kehittää älykkäitä tekstin- ja kuvantunnistusratkaisuja. Uuden Mailroom Assistant® OCRA -lajittelujärjestelmän ohjaintietokoneeksi Syslore on valinnut Elkomen toimittaman tehokkaan passiivijäähdytteisen teollisuustietokoneen.

Syslore Oy kehittää älykkäitä tekstin- ja kuvantunnistusratkaisuja. Muun muassa osoitteentunnistusjärjestelmissä käytetään Syslore OCR -tekstintunnistusta tehostamaan postinlajittelua. Tekniikkaa hyödynnetään useissa posti- ja logistiikkayrityksissä sekä suurissa organisaatioissa, joilla lajiteltavaa sisäistä postia on paljon.

Mailroom Assistant tehostaa yritysten sisäistä postinjakelua

Nykyaikainen postinlajittelujärjestelmä Mailroom Assistant® OCRA tekee manuaalisesta lajittelutyöstä tehokkaampaa ja helpompaa. Järjestelmä soveltuu yrityksille, joilla on paljon talon sisäistä päivittäistä postia ja sen lajittelu sitoo resursseja. Mailroom Assistant® -järjestelmä koostuu tyypillisesti tunnistamisasemasta, lajitteluasemasta ja osoitetietokantapalvelimesta. Järjestelmä on toteutettu siten, että sen laajentaminen on helppoa ja nopeaa tarpeiden muuttuessa. Järjestelmä integroidaan mahdollisuuksien mukaan organisaation olemassa oleviin osoitejärjestelmiin, joiden tiedoista yhdistelemällä muodostetaan lajittelua tukeva osoitteisto.

Teollisuustietokone ohjaa Syslore OCR -järjestelmän tekstintunnistusta

Lajittelujärjestelmä Mailroom Assistant® OCRA perustuu Sysloren kehittämään OCR-tekstintunnistukseen. Syslore OCR lukee automaattisesti osoitetiedon lähetyksestä, vertaa sitä osoitetietokannassa oleviin vastaanottajiin ja kertoo lajittelulokeron, johon lähetys pitää siirtää.  Tekstintunnistus perustuu tekoälyyn sekä sumeahaku-algoritmeihin, jotka mahdollistavat tarkan ja nopean tunnistuksen.

Uuden Mailroom Assistant® OCRA -lajittelujärjestelmän ohjaintietokoneeksi Syslore on valinnut Elkomen toimittaman tehokkaan teollisuustietokoneen. Passiivijäähdytteinen Intel Core i7 -prosessori takaa riittävän suorituskyvyn OCR-järjestelmän nopeaan kuva-analyysiin ja tekstintunnistukseen. ”Valinnan perusteena oli passiivijäähdytteisen kokoonpanon huoltovapaus, laitteiston pieni koko ja monipuoliset liitännät oheislaitteille”, kertoo Sysloren tuotekehitysvastaava Thomas Lindqvist.

”Valinnan perusteena oli passiivijäähdytteisen kokoonpanon huoltovapaus, laitteiston pieni koko ja monipuoliset liitännät oheislaitteille”

Thomas Lindqvist - Syslore Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.