Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Teollisuuden digitalisaatio käytännössä -seminaari 21.3.2019
    Elkomen IoT-seminaari

    Teollisuuden digitalisaatio käytännössä -seminaari 21.3.2019

    Elkome järjesti Teollisuuden digitalisaatio käytännössä -seminaarin Hyvinkäällä 21.3.2019. Kiitokset kaikille osallistumisesta tapahtumaan!

    Teollisuuden digitalisaatio käytännössä

    Elkome järjesti taas perinteisen seminaaripäivän Hyvinkäällä 21.3.2019. Tällä kertaa aiheena oli teollisuuden digitalisaatio käytännönläheisestä näkökulmasta.

    Elkome, JI

    Seminaari keräsi talon täyteen väkeä teollisuuden eri toimialoilta. Kiitämme vieraita aktiivisesta osallistumisesta tapahtumaan!

    Elkome, PJ & SJ

    Seminaarissa esittelimme järjestelmäratkaisuja tehdasverkkojen tietoturvaan, automaatio- ja valvomojärjestelmiin sekä toiminnan tehostamiseen käytännönläheisten demojen ja sovellusesimerkkien avulla.

    Eligo.Studio, Janne Pirinen

    Eligo.Studion Janne Pirinen esitteli virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden sovelluksia toteutettujen asiakasprojektien avulla. Kiitokset Jannelle näyttävästä esityksestä!

    Cisco, Risto Eerola

    Cisco Systems Oy:n Risto Eerola kertoi tietoturvallisten tehdasverkkojen toteutuksesta ja Ciscon uusista innovaatioista teollisuuden IoT-järjestelmiin. Kiitokset Ristolle mielenkiintoisesta esityksestä!

    Jalostin, Pekka Hirvonen

    Jalostin Oy:n Pekka Hirvonen avasi LEAN-ajattelun peruskäsitteitä ja menetelmiä tuotannon ja toiminnan tehostamiseen.  Kiitokset Pekalle asiantuntevasta esityksestä!

    Elkome

    Kiitokset myös Elkomen omille esiintyjille ja henkilökunnalle onnistuneista seminaarijärjestelyistä!

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.