Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.
[recaptcha*]
[recaptcha*]
[recaptcha*]
Elkome » Teollisuuden digitalisaatio käytännössä -seminaari 21.3.2019
Elkomen IoT-seminaari

Teollisuuden digitalisaatio käytännössä -seminaari 21.3.2019

Elkome järjesti Teollisuuden digitalisaatio käytännössä -seminaarin Hyvinkäällä 21.3.2019. Kiitokset kaikille osallistumisesta tapahtumaan!

Teollisuuden digitalisaatio käytännössä

Elkome järjesti taas perinteisen seminaaripäivän Hyvinkäällä 21.3.2019. Tällä kertaa aiheena oli teollisuuden digitalisaatio käytännönläheisestä näkökulmasta.

Elkome, JI

Seminaari keräsi talon täyteen väkeä teollisuuden eri toimialoilta. Kiitämme vieraita aktiivisesta osallistumisesta tapahtumaan!

Elkome, PJ & SJ

Seminaarissa esittelimme järjestelmäratkaisuja tehdasverkkojen tietoturvaan, automaatio- ja valvomojärjestelmiin sekä toiminnan tehostamiseen käytännönläheisten demojen ja sovellusesimerkkien avulla.

Eligo.Studio, Janne Pirinen

Eligo.Studion Janne Pirinen esitteli virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden sovelluksia toteutettujen asiakasprojektien avulla. Kiitokset Jannelle näyttävästä esityksestä!

Cisco, Risto Eerola

Cisco Systems Oy:n Risto Eerola kertoi tietoturvallisten tehdasverkkojen toteutuksesta ja Ciscon uusista innovaatioista teollisuuden IoT-järjestelmiin. Kiitokset Ristolle mielenkiintoisesta esityksestä!

Jalostin, Pekka Hirvonen

Jalostin Oy:n Pekka Hirvonen avasi LEAN-ajattelun peruskäsitteitä ja menetelmiä tuotannon ja toiminnan tehostamiseen.  Kiitokset Pekalle asiantuntevasta esityksestä!

Elkome

Kiitokset myös Elkomen omille esiintyjille ja henkilökunnalle onnistuneista seminaarijärjestelyistä!

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.
[recaptcha*]