Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Teollisuus-PC pitkällä saatavuudella ja Windows XP -tuella

Teollisuus-PC pitkällä saatavuudella ja Windows XP -tuella

Glaston on kansainvälinen lasinjalostusteknologian edelläkävijä. Yritys valmistaa lasinkarkaisu-, taivutus- ja laminointikoneita. Pitkäaikaisen kokemuksen ansiosta yhtiön koneet ovat edelläkävijöitä niin teknologisesti kuin luotettavuuden näkökulmasta.

Teollisuus-PC:n pitkä saatavuus

Elkomen teollisuus-PC:t perustuvat Intel Embedded -tuoteryhmän pitkän saatavuuden komponentteihin. Intel on valinnut omista tuotteistaan tietyt mallit, joiden saatavuus luvataan teollisuustietokoneiden valmistajille useiksi vuosiksi eteenpäin. Tämä tarkoittaa teollisuustietokoneiden osalta vähintään 5 vuoden saatavuutta tuotteen julkaisusta.

Asiakkaille tarjottava pitkää tuotetukea

Lasinjalostuskoneiden elinkaari on pitkä, noin 20 vuotta, jolloin lisäominaisuuksien ja ylläpidon tarjoaminen loppuasiakkaalle on erityisen tärkeää. Ongelmaksi saattaa kuitenkin muodostua järjestelmässä käytetyn komponentin poistuminen markkinoilta. Näin kävi myös pari sukupolvea vanhan lasinkarkaisukoneen järjestelmäytimenä toimivan teollisuus-PC:n saatavuudelle, joka loppui reilu vuosi takaperin. Korvaavaa tuotetta ei silloiselta toimittajalta tarjottu.

Elkomelta ratkaisu hädän hetkellä

Elkome on Glastonille toimittaja useassa eri tuotteessa. Asiakastapaamisen yhteydessä havaittiin tällaisen markkinoilta poistuneen varaosa-PC:n tarve. ”Elkome teki erinomaista työtä ja löysi meille pitkän elinkaaren tuotteen Advantechin valmistamista teollisuustietokoneista. Uusi korvaava teollisuus-PC on osoittautunut erittäin toimivaksi sekä Windows 2000 että Windows XP -ympäristöissä”, kertoo Jari Pohjolainen Glaston Oy:ltä.

Tuotemuutoksesta yllättäviä kustannuksia

”Tilaamanne tuote on EOL.” Tästä lauseesta aiheutuu usein harmaita hiuksia ja uuden vastaavan tuotteen löytäminen voi olla erittäin hidasta. Kenellä olisi aikaa etsiä sopiva tuote? Kuka ehtisi testata sen yhteensopivuuden vanhaan järjestelmään? Mistä niitä oikein ostetaan? Miten taataan korvaavan tuotteen saatavuus useammaksi vuodeksi?

Teollisuus-PC, jonka saatavuus vähintään 5 vuotta tuotteenjulkaisusta

”Elkome teki erinomaista työtä ja löysi meille pitkän elinkaaren tuotteen Advantechin valmistamista teollisuustietokoneista. Uusi korvaava teollisuus-PC on osoittautunut erittäin toimivaksi sekä Windows 2000- että Windows XP -ympäristöissä”

Jari Pohjolainen - Glaston Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.