Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Teollisuuskestoiset Ethernet-kytkimet konenäköjärjestelmässä

Teollisuuskestoiset Ethernet-kytkimet konenäköjärjestelmässä

Outotec toimittaa teknologisia ratkaisuja maapallon luonnonvarojen kestävään hyödyntämiseen. Outotec on maailman johtava mineraalien- ja metallienjalostusteknologian kehittäjä ja järjestelmätoimittaja. Konenäköön perustuvassa FrothSense-järjestelmässä Outotec hyödyntää Elkomen toimittamia Advantech EKI -teollisuuskytkimiä.

Konenäkövalvonta prosessin optimoinnissa

Outotecin FrothSense-järjestelmä valvoo reaaliaikaisesti rikastettavien mineraalien vaahdotusprosessia. Järjestelmä mittaa konenäön avulla vaahdotusta ja sen ominaisuuksia, kuten syntyneiden kuplien kokoa ja väriä sekä vaahdon liikettä ja nopeutta. Prosessin kuvamateriaali välitetään Ethernet-liitäntäisiltä kameroilta Advantech EKI-7659CPI –teollisuuskytkinten välityksellä palvelimelle prosessin analysointiin.

Advantechin EKI joustavana ratkaisuna

Kytkinkaappiin valittu Advantechin EKI-7659CPI on 8+2G -porttinen PoE (Power over Ethernet) -teollisuuskytkin. EKI-7659CPI tarjoaa helpon tavan liittää mahdollisimman monta Ethernet- kameraa prosessinohjausjärjestelmään. Gigabitin Uplink-tiedonsiirtonopeus mahdollistaa kaikkien järjestelmään liitettyjen kameroiden Video Streaming -datan siirtämisessä kytkimeltä palvelimelle.

Kytkimen PoE (Power over Ethernet) mahdollistaa käyttöjännitteen syötön Ethernet-kaapeleiden kautta suoraan kameroille. Erillisiä teholähteitä ja kaapelointeja kameralaitteistoille ei näin tarvita. Kytkimen tukema PoE Mode A mahdollistaa lisäksi monipuolisempia tehonkäyttöratkaisuja.

SFP-moduulilla vaihtoehtoja kuitukaapelointiin

Järjestelmän toteutuksessa tärkeää oli myös, ettei mitään erillisiä kuitumuuntimia tarvitse käyttää. Kytkimeen liitettävä SFP-moduuli mahdollistaa erilaiset kuitukaapeloinnit projektikohtaisesti. SFP-moduulin etuna ovat myös HotSwap- ja Plug-and-Play -ominaisuudet.

"Kytkin tarjoaa helpon tavan liittää mahdollisimman monta Ethernet-kameraa prosessinohjausjärjestelmään. Gigabitin Uplink-tiedonsiirtonopeus mahdollistaa kaikkien järjestelmään liitettyjen kameroiden Video Streaming -datan siirtämisen palvelimelle."

Outotec Finland Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.