Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Teollisuuskytkimet varmistavat tietoliikenteen

Teollisuuskytkimet varmistavat tietoliikenteen

Cimcorp Oy suunnittelee ja valmistaa täysautomatisoituja materiaalinkäsittely- ja hallintajärjestelmiä rengasteollisuuden tarpeisiin. Järjestelmien tietoliikenne ja laitekytkennät varmistetaan Cisco IE2000 -sarjan hallittavilla teollisuuskytkimillä.

Brändin vaikutusta ei voida kiistää

Cisco on globaali verkkolaitevalmistaja ja brändinä tunnettu. Tuotteiden maine on ansaitusti hyvä ja loppuasiakas on aina tietoinen siitä, että Ciscon tuotteisiin perustuva järjestelmä on laadukas ja turvallinen. Elkome toimittaa Suomessa Ciscon tuotteita teollisuusasiakkaille. ”Elkome kartoitti asiakaskäynnillä verkkotarpeemme ja antoi saman tien esittelylaitteet testikäyttöön. Testien jälkeen sovimme tuotteiden paikallisesta varastoinnista. Näin saimme minimoitua toimitusajat ja hintakin oli Elkomen kautta edullisin”, kertoo Marko Isoviita Cimcorpilta.

Verkkokytkimet automaatiojärjestelmässä

Automaatiolaitteiden kytkennässä ja verkotuksessa pitää huomioida useita asioita niin Cimcorpin järjestelmässä kuin myös asiakkaan tehdasverkossa. Asennus protokollavaatimuksineen on hyvin usein asiakaskohtainen ja vaativa. “Ciscon tuotteista löytyy tärkeät ominaisuudet, kuten tuki CIP (Common Industrial Protocol), Ethernet/IP ja PROFINET-protokollille. Myös globaalit tukipalvelut edesauttoivat Ciscon valinnassa”, sanoo Henri Vaparanta Cimcorpista.

Rengasteollisuuden automaatiojärjestelmät

Cimcorpin Dream Factory automatisoi materiaali- ja tietovirrat raaka-aineiden käsittelystä puolivalmisteiden ja komponenttien valmistuksen, kokoonpanon, paiston, tarkastuksen ja varastoinnin kautta lastauslaiturille saakka. Dream Factory hallitsee koko rengastehtaan materiaalivirran ja varmistaa siten, että tehdas pystyy valmistamaan maksimaalisen määrän korkealaatuisia renkaita.

 

”Elkome kartoitti asiakaskäynnillä verkkotarpeemme ja antoi saman tien esittelylaitteet testikäyttöön. Testien jälkeen sovimme tuotteiden paikallisesta varastoinnista. Näin saimme minimoitua toimitusajat ja hintakin oli Elkomen kautta edullisin” 

Marko Isoviita - Cimcorp

“Ciscon tuotteista löytyy tärkeät ominaisuudet, kuten tuki CIP (Common Industrial Protocol), Ethernet/IP ja PROFINET-protokollille. Myös globaalit tukipalvelut edesauttoivat Ciscon valinnassa”

Henri Vaparanta - Cimcorp

Cisco Industrial Ethernet Switches

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.