Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Teollisuustietokoneet lainaus- ja palautusautomaattien ohjauksessa

Teollisuustietokoneet lainaus- ja palautusautomaattien ohjauksessa

P.V. Supa Oy kehittää ja valmistaa kirjastoille itsepalvelujärjestelmiä. Asiakkaille näkyvien lainaus- ja palautuspisteiden lisäksi kirjojen palautusjärjestelmä sisältää monipuolisen täysautomaattisen lajittelujärjestelmän. P.V. Supa Oy on valinnut Elkomen toimittamat tietokoneet kaikkien uusien lainaus- ja palautusautomaattien ohjaukseen.

Modulaarinen järjestelmä erikokoisten kirjastojen tarpeisiin

P.V. Supan palautusautomaatit koostuvat eri toimintoja tarjoavista moduuleista. Syöttöyksikkö on palautusautomaatin ydin. Se vastaanottaa palautetun aineiston asiakkaalta ja rekisteröi aineiston palautetuksi kirjaston tietokantaan. Lajittelumoduuli siirtää aineiston kuljettimelta kirjakärryihin tai kuormalaatikoihin. RFID-tunnisteelta saadun yksilöintitiedon mukaisesti varattu aineisto saadaan helposti eriteltyä muusta materiaalista. Järjestelmä sisältää erilaisia kuljetinmoduleita ja kääntöpöytiä kirjastokohtaisiin tarpeisiin.

UNO-tietokoneet automaatin ohjauksessa

P.V. Supa Oy on valinnut Elkomen toimittamat Advantech UNO -tietokoneet kaikkien uusien lainaus- ja palautusautomaattien ohjaukseen. Pienikokoinen UNO-2174A on helppo integroida lainaustiskien kalustukseen. Monipuoliset liitännät mahdollistavat saman laitteiston käytön myös palautusjärjestelmän ohjauksessa. UNO-2174A perustuu pitkän saatavuuden komponentteihin, joka mahdollistaa järjestelmän vakioimisen ilman muutoksia useaksi vuodeksi eteenpäin.

Huoltovapaa ja toimintavarma

UNO-2174A on suunniteltu teollisuuskäyttöön, joten se tarjoaa luotettavan ja toimintavarman alustan lainaus- ja palautusautomaatteihin. Passiivijäähdytys tekee laitteistosta huoltovapaan, sillä tuulettimia ja ilmansuodattimia ei tarvitse vaihtaa. Laajan käyttölämpötila-alueen ansiosta tietokone kestää myös asennuspaikoissa, jossa lämpötila voi kohota tavallista korkeammaksi. UNO-2174A on lisäksi Energy Star -hyväksytty pienen virrankulutuksen ansiosta, joka on tärkeä ominaisuus kehitettäessä energiatehokkaita järjestelmiä.

Kustannustehokas ratkaisu luotettavalta valmistajalta

Advantech UNO-2174A on kustannustehokas ratkaisu P.V Supan tarpeisiin. Advantech on maailman suurin teollisuustietokoneiden valmistaja ja laitteita käytetään maailmanlaajuisesti. UNO-tietokoneessa on kaikki tarvittavat hyväksynnät, jonka ansiosta järjestelmää voidaan toimittaa projekteihin ympäri maailman.

"Elkomen toimittama tietokone tarjoaa luotettavan ja toimintavarman alustan lainaus- ja palautusautomaatteihin. Laitteessa on kaikki tarvittavat hyväksynnät, jonka ansiosta järjestelmää voidaan toimittaa projekteihin ympäri maailman."

P.V. Supa Oy

Advantech UNO

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.