Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Teollisuustietokoneet tuotannon työpisteisiin

Teollisuustietokoneet tuotannon työpisteisiin

PACCOR on Euroopanlaajuinen kuluttajapakkauksia ja niihin liittyviä palveluja tarjoava yritys. Yrityksellä on 19 tehdasta 13 eri Euroopan maassa. PACCOR laajensi toimintaansa Suomessa rakentamalla uuden tuotantolaitoksen Hämeenlinnaan. Tuotannon työasemiksi valittiin Elkomen toimittamat teollisuustietokoneet.

Luotettavuus ja toimintavarmuus

PACCOR valitsi uuden tehtaan tuotantoon Elkomen toimittamat Advantech ARK -teollisuustietokoneet. Passiivijäähdytteinen ARK on huoltovapaa, koska siinä ei ole tuulettimia ja vaihdettavia ilmansuodattimia. Laitteistossa ei ole yhtään mekaanisesti liikkuvaa osaa, sillä kiintolevykin on korvattu nopealla ja luotettavalla SSD-levyllä.

Työasemat tuotannonohjaukseen

Advantech ARK -teollisuustyöasemat tulevat laajasti käyttöön kaikille tuotantolinjoille, esitteli PACCOR Finland Oy:n tietojärjestelmistä vastaava Kari Kinnunen. Laitteisiin asennetaan käyttöliittymät keskeisimpiin tuotantoa ohjaaviin järjestelmiin.

Elkome laitetoimittajaksi

Merkittävä toimittajavalintaan vaikuttava asia oli Elkomen tarjoama asiantunteva tekninen myynti, paikallinen tuotetuki ja sekä nopeat huoltopalvelut. Hankintapäätöstä vahvisti hyvät referenssit. Elkome on Advantechin suurin partneri Pohjoismaissa ja toimittaa teollisuustietokoneita suurille ja tunnetuille suomalaisille kone- ja laitevalmistajille.

"Merkittävä toimittajavalintaan vaikuttava asia oli Elkomen tarjoama asiantunteva tekninen myynti, paikallinen tuotetuki ja sekä nopeat huoltopalvelut."

Kari Kinnunen - PACCOR Finland Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.